Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii

De Diana Zagrean, pe

Lady Gaga este deja cunoscută în întreaga lume pentru apariţiile şocante, ţinutele indecente, de speriat, sau pur şi simplu scârboase. La 6 ani de la lansarea ei în lumea muzicii, Lady Gaga a strâns o colecţie de apariţii şocante, pe care le vom ţine minte toată viaţa. Îţi vine să crezi ce a purtat?

Gaga ciudată la Paris

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
În decembrie 2010, Lady Gaga arăta ca o bătrânică elegantă şi excentrică din Paris. Deşi vremea rea a împiedicat-o pe cântăreaţă să susţină concertul în capitala Franţei, Gaga a profitat de ocazie pentru a face senzaţie în oraşul iubirii cu ţinutele ei.

Lady Gaga în carne crudă

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
După ce lumea a vorbit despre kilogramele în minus ale cântăreţei, aceasta a decis să le arate că încă are ceva carne pe ea. La propriu. În 2010, Gaga a venit la MTV Video Music Awards îmbrăcată şi încălţată integral în carne crudă.

Ochelari ciudaţi

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
Ca şi Elton John, Lady Gaga iubeşte accesoriile ciudate, mai ales ochelarii (să nu uităm de look-ul de ochi uriaşi de Minnie mouse sau cei de anime pictaţi pe ochelarii purtaţi de Gaga cu alte ocazii). Pentru spectacolul din cadrul Today Show, al postului american NBC, Lady Gaga a ales nişte ochelari mari şi rotunzi, încrustaţi cu cristale, care îi dau un aspect de insectă blondă uriaşă.

Cu homarul pe cap

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
Lady Gaga iubeşte pălăriile şi accesoriile de păr aproape la fel de mult ca ochelarii de soare ciudaţi. Iată un exemplu de bizarerie maximă: un ditamai homarul argintiu pe capul ei.

Lady Gaga, domniţa de cleştar

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
Premiile Grammy din 2010 au fost o bună ocazie pentru Lady Gaga să demonstreze încă odată că nimeni nu o întrece la capitolul ţinute excentrice. La cea de-a 52-a ceremonie a premiilor Grammy, Gaga a câştigat două trofee şi a cântat cu Elton John.

Cu flori în păr…şi în cap

Lady Gaga: Top 13 cele mai şocante apariţii
Lady Gaga nu uită niciodată că feminitatea trebuie sărbătorită cu flori. Aşa că în toamna lui 2012 a ieşit la plimbare cu o căciulă din flori pe cap, în timp ce străbătea Londra.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte apariţii şocante şi excentrice din punct de vedere vestimentar ale lui Lady Gaga din ultimii ani, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter