Kelly Rowland, superbă într-o rochie Maria Lucia Hohan

De Erika Chivu, pe

Cântăreaţa Kelly Rowland a intrat de curând ăn cercul select al vedetelor de la Hollywood care au descoperit superbele creaţii Maria Lucia Hohan.
Designerul Maria Lucia Hohan îmbracă de mult timp vedetele de la Hollywood. De data aceasta a venit rândul cântăreţei Kelly Rowland să încerce una din superbele rochii semnate MLH.
S-a întâmplat acum câteva zile la o ceremonie glam care a avut loc la Los Angeles. Frumoasa Kelly a ales orchia Latifa, o creaţie spectaculoasă din dantelă neagră. Transparenţele şi crăpătura adâncă i-au dat lui Kelly un look foarte sexy, în timp ce dantela i-a adus un aer de mister.
Monica Petrică, într-o rochie Maria Lucia Hohan. Vezi pozele!
Rochiile MLH au cucerit deja Hollywood-ul, una dintre cele mai mari admiratoare fiind Jennifer Lopez. Ea a ales de mai multe ori creaţiile designerului român pentru apariţii importante pe covorul roşu.Rochiile delicate, feminine şi fluide au mai fost purtate şi de Vanessa Hudgens, Kristen Cavallari, Jenna Dewan sau Taylor Swift, undele din cele mai cunoscute nume ale showbiz-ului mondial.
Foto: Superbă! Jennifer Lopez din nou într-o rochie Maria Lucia Hohan!
Cum ţi se pare rochia lui Kelly?
kelly rowland

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter