Cum să pari înaltă fără să porți tocuri

De Consuela Stratulat, pe

Dacă ești mică de înălțime, cel mai probabil îți sacrifici confortul pentru a câștiga câțiva centimetri. Tocurile sunt elegante și sexy, însă dacă le porți toată ziua, îți vor provoca dureri. În plus, nu toată lumea merge bine cu astfel de pantofi. Află ce poți face pentru a părea înaltă, fără să porți tocuri.
Fii atentă la postură! Felul în care mergi îți influențează foarte mult înălțimea. Stai cât mai dreaptă, pentru a crea iluzia unei siluete lungi. Chiar dacă obișnuiești să mergi ușor aplecată, învață să îți îndrepți spatele. Va fi mai greu priemele zile, dar odată ce te obișnuiești, totul va veni de la sine!

Alege dungile verticale

Dungile verticale sunt indispensabile când vrei să arăți mai înaltă. Pantalonii cu un astfel de imprimeu, de exemplu, te fac să câștigi câțiva centimetri, mai ales dacă alegi o formă și culoare potrivită a dungilor.
Cum să pari înaltă fără să porți tocuri

Evită gențile mari

Gențile mari sunt practice, dar te vor face să pari și mai mică de înălțime. Alege, în schimb, mărimi mici sau medii, care îți vor pune în valoare silueta. Cea mai bună alege este geanta mesager, pentru că linia care îți taie corpul va da impresia că ești mai înaltă.
Cum să pari înaltă fără să porți tocuri

Încearcă platformele

Dacă ți se pare că nimic nu te avantajează, schimbă tocurile cu platforme, care îți vor oferi un sprijin mai mare. Pe lângă faptul că îți vor da câțiva centimetri, te vor face să te simți și confortabil.
Cum să pari înaltă fără să porți tocuri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter