Cum să te încalţi când porţi rochie maxi

De Diana Sorescu, pe

Foarte multe femei au o adevărată dilemă atunci când poartă rochia maxi: nu ştiu cu ce e potrivit să se încalţe! Iată 4 variante trendy şi corecte de asortare!

Rochia maxi şi încălţămintea

Oricât de mult am vrea, rochia maxi nu „dă bine” combinată cu cizme, botine, sandale cu toc şi nojiţe ori pantofi cu toc kitten! Iată care sunt cele mai potrivite modele de încălţăminte pentru rochia lungă.

1.    Sandale gladiator

O rochie casual, cu imprimeu grafic, aşa cum poartă Kim Kardashian, se completează perfect cu sandalele gladiator. Lungimea creaţiei alintă glezna, aşa că sandalele se pot observa în toată splendoarea.

2.    Platforme

Fie că vorbim despre sandale cu talpă ortopedică, fie espadrile cu talpă înaltă de rafie sau saboţi cu toc gros şi platformă, toate se mixează superb cu rochiile maxi. Această variantă este recomandată mai ales femeilor minione, care vor părea mult mai înalte!

3.    Sandale orientale

Chiar dacă rişti ca bordura rochiei să atingă pământul, nu-i problemă! O să arăţi foarte chic! Sandalele orientale sunt o altă variantă comodă şi stilată de încălţăminte ce se asortează cu rochiile maxi. Nicole poartă o pereche de sandale gri şi o rochie în degrade, iar ansamblul este superb.

4.    Balerini

Poate cea mai simplă modalitate de a mixa o rochie maxi este cu balerini. Dacă rochia are un imprimeu elaborat, ideal ar fi ca aceştia să aibă o culoare uni, fără aplicaţii şi zorzoane. În cazul unei creaţii simple, poţi purta modele cu buline, fluturi, flori sau alte printuri.

Pont: Şlapii (flip flops) sunt o altă recomandare casual-chic!

Cum să te încalţi când porţi rochie maxi

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter