Imprimeul „tablă de şah” revine în forţă în 2011

De Diana Sorescu, pe

După ce în 2009 a făcut furori, imprimeul „tablă de şah” sau pepit revine în forţă anul acesta. Vedetele îl promovează cu stil, asortat fără cusur. Inspiră-te de la Selena , Ashley sau Dita!

Imprimeu pepit

Selena Gomez a impresionat ieri prin look-ul super-elegant. Vedeta a combinat un top semi-transparent negru cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, pepit.

Botinele midi din piele întoarsă, cerceii creolă şi coafura lejeră au completat o ţinută chic, cu care Selena se poate mândri.

Ashley Green şi-a descoperit feminitatea şi a ales un outfit în trei culori principale: alb, negru şi roşu.

Ea a purtat o rochie minimalistă albă, cu umeri lejeri, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi roşii, cu detalii aurii şi – piesa de rezistenţă – un clutch tablă de şah, care s-a potrivit de minune ansamblului!

Dita Von Teese este un fashion icon, asta ştim deja. Frumoasa artistă arată excelent în rochia cu parfum retro, pepit, pe care a mixat-o cu pumps decupaţi negri, clutch Chanel dar şi cu buze roşii ca focul!

Aşadar, tragem linie şi concluzionăm: imprimeul tablă de şah e iar pe val, iar combinaţia de alb negru se completează perfect cu puţin roşu, fie că vorbim de machiaj, de unghii, sau de elemente de vestimentaţie.

Îţi place noul trend sau ţi se pare desuet?

Imprimeul "tablă de şah" revine în forţă în 2011

Foto: Hepta, Northfoto

Indiciul 2: plajă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter