Cum să te îmbraci dacă eşti plinuţă – inspiră-te de la vedete!

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă ai vrea să urmezi trendurile momentului, dacă eşti plinuţă trebuie să ţii cont de anumite reguli când îţi alegi hainele. Vezi cum se îmbracă vedetele care au kilograme în plus!

Rochia, nici prea largă, nici prea strâmtă

Actriţa de culoare Octavia Spencer şi-a ales rochia de perfectă pentru silueta ei. Croiala lejeră se aşază bine pe corpul ei şi nu lasă la vedere zonele problemă. O rochie foarte largă, tip sac ar fi făcut-o să pară şi mai grăsuţă, în timp ce o rochie foarte strâmtă ar fi scos la iveală colăceii de la talie. Mânecile largi cu tăieturi lasă la vedere puţină piele, dar ascund foarte bine braţele groase.
Octavia Spencer, Kirstie Aleey

Scoate în evidenţă punctele tari!

Pentru o ţinută office, inspiră-te din stilul lui Kirstie Alley. Actriţa are o siluetă de tip pară, cu talia mai subţire şi coapsele puternice, aşa că a ales să-şi pună în valoare talia printr-o curea lată. Cămaşa asimetrică îi ascunde fundul mare şi coapsele, iar tocurile îi alungesc silueta. Îndrăzneşte şi tu să porţi culori deschise, chiar dacă toată lumea îţi va spune că negru subţiază.
Drew Barrymore, Queen Latifah, Kirstie Alley
Şi Drew Barrymore a ştiut să-şi evindeţieze calităţile. Chiar dacă nu este plinuţă, Drew are o siluetă de tip măr, cu picioarele subţiri şi abdomentul proeminent. Ţinuta ei este ideală pentru o astfel de conformaţie. Pantalonii strâmţi îi scot în evidenţă picioarele, în timp ce toul lejer şi jacheta îi ascund burtica. Şi în acest caz, bluza nu trebuie să fie exagerat de largă, pentru că vei părea şi mai grăsuţă.

Jocul lungimilor ascunde defectele

Queen Latifah îşi ascunde coapsele groase cu un cardigan asimetric, mai lung în partea din faţă. Croiala ingenioasă atrage atenţia şi ascunde bine zonele cu probleme, iar tocurile înalte dau impresia de lungime. Sunt bine aleşi şi blugii, nici largi, dar nici prea strâmţi.
Kirstie Alley foloseşte şi ea jocul lungimilor ca să-şi ascundă defectele. Poate că ar fi arătat mai bine cu blugii lui Queen Latifah, dar oricum este bine aleasă combinaţia dintre topul lung, lejer şi jacheta scurtă. Dacă optezi pentru acelaşi gen de ţinută poţi să porţi şi o curea în talie.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter