Cum să te îmbraci în funcţie de zodie. Vezi ce recomandă horoscopul

De Diana Zagrean, pe

Ceea ce porţi reflectă personalitatea, stilul şi statutul social. Stilul vestimentar spune foarte multe despre tine, dar sigur nu ştiai că este influenţat de astre. Vezi cum să te îmbraci în funcţie de zodie. Vezi ce recomandă horoscopul nostru.
 

Berbec

Firea ta smucită şi foarte hotărâtă te face să porţi haine foarte neobişnuite. Fie că este vorba de culori tari, combinaţii ciudate, sau creaţii avantgardiste, berbecii vor avea întotdeauna o ţinută statement, care să le evidenţieze forţa.

Taur

Taurii sunt atât de liniştiţi, dar atât de încăpăţânaţi. Dacă îţi place o piesă vestimentară, nu te mai desparţi de ea şi îţi cumperi adesea mai multe perechid e pantaloni acelaşi model. Eşti foarte fidelă mărcilor şi texturilor.

Gemeni

Nativii din gemeni se îmbracă la modă, cu mici accente personale. Adică dacă lucrezi într-o bancă sau corporaţie şi ţinuta obligatorie impune un costum, nativii din gemeni or să poarte şosete roşii, cercei handmade sau un ceas foarte scump.

Rac

Racii sunt foarte pragmatici, aşa că hainele lor şi accesoriile alese vor fi mereu ceva comod şi care se poate asorta la infinit, în tot feluld e ocmbinaţii. Preferă nuanţele neutre, în tonuri de maro şi griuri, pentru că „merg cu orice” şi se întreţin bine.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter