Cum porţi denimul minimalist vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Moda se regenerează, iar denimul se întoarce la origini. Iată articole superbe de blug, cu linii minimaliste. Dacă vedetele le adoră, trebuie să le avem şi noi în garderobă!

Denim minimalist

Gata cu hainele din blug pline de aplicaţii, buzunare, cu sclipici, decoraţiuni şi accesorii! Denimul se reîntoarce la origini, în starea pură, curată, şi fără modificări!

Vedetele promovează trendul „denim minimalist„. E vorba de bluze, fuste, sarafane, salopete şi rochii tăiate perfect, arhitectural, super-curat. Textura materialului este una uşor rigidă, iar culoarea este albastru intens ori bleu.

Stella McCartney poartă o rochie-sarafan din cea mai recentă colecţie a sa. Denimul simplu, cu decolteu pagodă, se completează cu sandalele şi geanta maro, cu inserţii aurii.

Kourtney Kardashian arată fabulos în salopeta maxi, pe care o poartă cu platforme. Tot o salopetă a îmbrăcat şi Alexa Chung, însă de data aceasta vorbim de un articol cu iz vintage, asortat unei cămăşi din catifea, cu buline, şi unei perechi de pantofi masculini!

Reese Witherspoon a adoptat un look proaspăt, de vară: cămaşă-rochie din denim, balerini moi, din pânză, şi ochelari aviator!

Aşadar, nu ezita să mergi vara aceasta pe ţinute minimaliste din denim. Se poartă simplitatea studiată, se poartă hainele cu croi curat, care se remarcă prin perfecţiunea liniilor.

Cum porţi denimul minimalist vara aceasta

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter