Cum să porţi cu stil piesele din blugi

De Revista Unica, pe

Cel mai versatil tip de material, denimul, te însoţeşte în călătoria vieţii, de la copilăria jucăuşă, până la adolescenţa rebelă şi maturitatea atrăgătoare. Uite cum să porţi cu stil piesele din denim.
O combinaţie foarte reuşită, young&fresh este alăturarea jeansilor slim cu un tricou cu imprimeu provocator şi o geacă subţire şi cu textură irizată. Pantofii cu platformă şi toc înalt, tip Mary Jane sau Oxford, se potrivesc de minune cu lookul foarte relaxat.

O zi senină de vară este cadrul ideal pentru a purta o ţinută cu pantaloni scurţi din denim, sandale amuzante şi accesorii funky. O jachetă sau un top într-o nuanţă deschisă completează imaginea şi te transformă în vedeta oricărei ieşiri în oraş.

Confortabil şi şic sunt două cuvinte care caracterizează perfect combinaţia de salopetă scurtă din denim cu un T-shirt simplu şi o vestă colorată. Plimbările lungi în parc sau drumeţiile montane vor fi prilejul ideal de a purta o astfel de ţinută. Nu uita de tenişii coloraţi şi de zâmbetul larg pe care trebuie să-l arborezi.

Hippie actualizat caracterizează cel mai bine lookul cu jeansi largi şi jachetă din denim indigo, foarte cambrată. Talia este marcată de cordonul simplu, iar un plus de culoare este conferit de cerceii cu imprimeu floral. Sandalele cu talpă ortopedică se potrivesc perfect.

Ai o întâlnire de business în oraş şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Nimic mai simplu: o rochie din denim stretch, care să-ţi sublinieze silueta, te poate scoate din orice dilemă vestimentară. Pantofii peep-toe cu toc înalt şi un plic XXL îţi dau un boost de încredere în tine.

Must-have de câteva sezoane, salopeta, şi mai ales cea din denim, este perfectă pentru o ieşire într-un club foarte trendy. Croiala elegantă şi sandalele cu toc foarte înalt îţi creează o imagine de divă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter