Must-have-ul verii: Salopeta din denim

De Geo Berciu, pe

Salopetele din denim au în această vară o revenire spectaculoasă, ele apărând în garderoba tuturor vedetelor care iubesc moda şi sunt la curent cu ultimele tendinţe.

Selena Gomez a combinat salopeta ei din denim, marca Black Orchid, cu o bustieră înflorată, dar şi cu accesorii care îi transformă radical ţinuta dintr-una sport într-una casual: sandale cu toc înalt Chelsea Paris şi o poşetă albă Versace.
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Diane Kruger nu a depus nici un efort pentru ţinuta ei, care este una lejeră, de vară, dar cu toate acestea este una fresh. Salopeta cu pantalonii îndoiţi şi balerinii bicolori de al Chanel sunt exact acele elemente care au adăugat look-ului ei acel plus de valoare.
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Sarah Jessica Parker, considerată un fashion-icon, nu putea să nu-şi scoată din garderobă salopeta ei din denim pentru a fi printre primele care urmează tendinţa. Asocierea salopetei cu o bluză gri şi o pereche de botine Isabel Marant au scos încă o dată în relief gustul ei desăvârşit chiar dacă este vorba despre o ţinută relaxată, potrivită pentru o plimbare în parc cu copiii.
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Nu este singura dată când actriţa cunoscută din „Sex and the City” alege această piesă vestimentară. Invitată în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, vedeta a purtat tot o salopetă din denim, asortată, de această dată cu o bluză albă, căzută pe umeri, şi cu stiletto negri pentru un aspect preţios.
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Un outfit care poate fi copiat în orice moment este cel abordat de fashionista Alexa Chung, care a asociat salopeta ei cu o cămaşă în dungi, imprimeu aflat şi el tendinţele verii, şi cu o pereche de sandale împletite din pânză. Look sofisticat cu un minim de efort!
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Din îmbrăcăminte a muncitorilor, cum erau considerate în anii anteriori, salopetele denim au devenit piese indispensabile pentru un look trendy, iar actriţa Keira Knightley este şi ea un exemplu bun în acest sens. Chiar dacă a adoptat o ţinută de „băieţoi”, bluză marinărească, salopetă şi adidaşi, combinată cu o poşetă Chanel matlasată, farmecul degajat este indiscutabil. Şi iubitul ei este de aceeaşi părere!
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Oricând o banală salopetă poate fi transformată într-un outfit de senzaţie doar cu câteva item-uri: o bluză neagră şi o pereche de sandale pretenţioase, marca IRO, aşa cum a purtat LeAnn Rimes atunci când a atras atenţia paparazzilor pe stradă. Bijuteriile aurii, ochelarii cu rame în acelaşi ton şi geantă din catifea muştar, au fost tot atâtea elemente care au îmbogăţit ţinuta.
Must-have-ul verii: Salopeta din denim

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter