Tendințe ale anilor ’70 pe care le poți adopta astăzi

De Consuela Stratulat, pe

Sunt câteva tendințe ale anilor ’70, precum costumele în carouri din poliester, care nu ar trebui să revină niciodată. Altele, însă, încep să redevină populare, pentru că arată foarte bine. Dacă ai prins acei ani, este timpul să scoți în față hainele vechi, pentru că le vei folosi din nou.
Coafura afro este din nou pe val în această vară. Împletește-ți părul în codițe, pentru un look sălbatic, și accesorizează noua coafură cu cercei rotunzi, care îți vor alungi fața.

Eșarfele colorate, un must-have!

Nu te gândi că trebuie să porți eșarfele la gât în mijlocul verii. Le vei folosi pe post de bentiță. Sunt potrivite mai ales pentru persoanele cu părul închis la culoare, pentru că îți vor lumina chipul. Găsești în magazine tot felul de modele!
Tendințe ale anilor '70 pe care le poți adopta astăzi

Platformele sunt din nou pe val

Pantofii cu platforme au revenit în tendințe, deși nimeni nu mai credea asta! Pe lângă faptul că sunt la modă, îți vor face picioarele să pară mai subțiri. În plus, vei părea mai înaltă, fără să porți inconfortabilele tocuri!
Tendințe ale anilor '70 pe care le poți adopta astăzi

Blugii evazați

Pentru un look în tendințe, poți purta blugii evazați cu saboți, dar dacă vei să te simți cât mai comod, alege o pereche de teniși.
Tendințe ale anilor '70 pe care le poți adopta astăzi

Combinația de imprimeuri

Combinația de imprimeuri poate fi un dezastru vestimentar sau o adevărată artă! Pentru a evita prima situație, nu combina dungi orizontale cu cele verticale, pentru că sunt foarte puțin șanse să obții o ținută reușită. Poți, în schimb, să combini imprimeuri florale cu dungi sau cu buline. Ai grijă, însă, să ai culori aproapiate în imprimeuri.

Rochiile lungi și salopetele

Rochiile și fustele lungi au devenit extrem de populare în ultimii ani și sunt foarte potrivite pentru vară.
Tendințe ale anilor '70 pe care le poți adopta astăzi
Salopetele sunt revelația acestei veri, așa că trebuie să investești în una. Poți să le porți cu teniși, sandale, pantofi cu toc și orice altceva îți trece prin minte.
Tendințe ale anilor '70 pe care le poți adopta astăzi
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter