Ghid de stil: cum să combini inspirat fusta maxi

De Diana Sorescu, pe

Rochia maxi e pe val şi e simplu de purtat, dar cum asortăm corect fusta maxi? Iată câteva idei simple, bune de pus în practică, venite chiar de la vedete.

Fusta maxi

Nu e la fel de populară ca rochia maxi, însă este o piesă vestimentară la fel de chic! Atuul fustei este că e versatilă, iar cu ceva inspiraţie poţi să îţi creezi mai multe ţinute.

O fustă plisată uni, într-o nuanţă neon sau pastel, merge combinată cu un tricou mulat, din bumbac. Dacă vrei un look minimalist, procedează ca frumoasa Kate Bosworth care a mixat un tricou alb cu o fustă verde mentolat.

Pentru un aer mai extravagant, merge să combini un tricou cu imprimeu fashion, o fustă din material preţios şi platforme, şi eşti îmbrăcată perfect pentru covorul roşu!

Cât de feminină este ţinuta gândită de Rachel Bilson, şi cât de simplu este de obţinut! Un maiou simplu alb şi o fustă maxi alb vanilat, cu broderie măruntă. Atât!

Fusta maxi este o piesă de bază în stilul boho chic. Vanessa Hudgens şi Ashley Tisdale poartă fuste maxi imprimate cu motive indiene, spaniole, pshychedelice şi gipsy, pe care le asortează cu topuri uni, foarte drăgălaşe: cu volane, suprapuneri sau broderii.

Aşadar, dacă ai o fustă uni, combin-o cu un top la fel, pentru un look minimalist sau cu maiouri şi tricouri cu buline sau alte imprimeuri în tendinţe pentru o apariţie modernă! Pe de altă parte, o fustă cu print merge asortată unor topuri simple, totul pentru a scoate în evidenţă fusta!

În picioare, sandale orientale, romane, flip flops sau platforme, aceleaşi reguli de purtare ca la rochia maxi!

Ghid de stil: cum să combini inspirat fusta maxi

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter