Geanta cu franjuri, preferata vedetelor. Tu ai purta?

De Diana Sorescu, pe

Din piele întoarsă, cu franjuri lungi, exact ca indienii. Aşa arată noile genţi preferate ale vedetelor de la Hollywood. Tu ai purta acest model? Îţi place?

Geantă cu franjuri

Este încăpătoare, comodă şi cool. Geanta cu franjuri aduce cu sine un uşor parfum hippie, însă merge purtată atât cu şlapi şi jeanşi, dar şi cu tocuri şi sacou.

O combinaţie inspirată, perfectă pentru vară, este de rochiţă albă, cu broderie şi ghetuţe cu toc, plus o geantă maro cu franjuri, exact aşa cum poartă Kate Hudson. De pe unica.ro ai aflat deja care sunt cele mai inspirate modalităţi de a asorta ţinutele în alb, iar maroul face pereche perfectă!

Foarte chic şi ansamblul gândit de Nicole Richie, deci numai bun de adoptat. Sandale cu platformă de plută sau sfoară, jeanşi scurţi din denim, maiou simplu, un cardigan vintage şi o geantă cu franjuri, crossover. Să nu uităm de ochelarii de soare model aviator şi de părul prins în două codiţe împletite!

Rochia maxi e superbă şi pare că nu se demodează niciodată. Ia exemplu de la Vanessa Hudgens şi mixează o astfel de creaţie cu o geantă cu franjuri şi bretele lungi.

După cum observi, nu există o regulă fixă cu privire la mărimea genţii, dispunerea franjurilor, lungimea bretelelor sau modul de purtare. Important este ca geanta să se potrivească ţinutei tale, dar şi personalităţii.

Pentru un mix mai elegant, mergi pe varianta unei genţi din piele, pe umăr, pe care să o poţi purta exact la fel ca supermodelul Kate Moss. Rochiţă, sacou, colanţi, pantofi cu toc!

Tu ai purta o geantă cu franjur? E pe gustul tău acest model?

Geanta cu franjuri, preferata vedetelor. Tu ai purta?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter