Cum porţi galben muştar. 4 idei stilate!

De Diana Sorescu, pe

Galbenul muştar, alături de cărămiziu, verde mentă, burgundy şi albastru cobalt, este o culoare star a sezonului rece. Iată 4 idei chic de asortare, venite chiar de la vedete!

Galben muştar

 
După ce toată vara designerii ne-au recomandat să purtăm galben solar, acum ne propun un ton mai domol, mai elegant, în concordanţă cu toamna de afară.
 
Un palton galben muştar este must have. Fie că alegi un model cu croi masculin, fie unul military, cu nasturi metalici, sau un palton feminin, cu volane delicate şi tăieturi fine, nu vei da greş.
 
Combină-l cu colanţi negri şi botine la fel, din lac, sau cu cizme maro închis, peste genunchi.
 
E toamnă, dar deja este foarte frig. O căciulă tricotată, purtată ştrengăreşte, de un galben muştar, o să îţi înveselească nu doar ţinuta, ci şi ziua! Taylor Swift este o mare amatoare de băscuţe tricotate, iar look-ul ei din fotografie este demn de urmat. Ea poartă o haină groasă bleumarin, cu glugă,  rochiţă, colanţi negri maţi, botine piele de piton maro şi o simpatică băscuţă galbenă!
 
Lady Gaga se îmbracă rareori normal, cu simţ estetic, însă şi când o face, e de nota 10! Costumul galben muştar e superb, pantalonii maxi, la dungă şi cu talie înaltă îi vin foarte bine, iar sacoul e stilat, cu revere şi buzunare creionate cu negru.
 
Evident, noi am mai adăuga o maletă pe gât sau o cămaşă din mătase fină, neagră, băgată în pantaloni!
 
Rachel Bilson îţi propune o ţinută relaxată, casual, bună de purtat la serviciu, la cumpărături sau la şcoală. Jeanşi drepţi, cizme peste genunchi, top simplu, toate condimentate cu un cardigan galben muştar şi o pălărie fedora.
 
Ne place şi gentuţa verde mentă, e pe val!
 
Aşadar, ce piese galben muştar ai în garderobă?
 
Cum porţi galben muştar. 4 idei stilate!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter