Cele mai frumoase rochii purtate de dive la balurile de caritate

De Diana Sorescu, pe

În luna decembrie toată lumea se mobilizează să facă fapte bune, aşa că este perioada cu cele mai multe evenimente de caritate din an. Iată cele mai frumoase rochii maxi!

Rochii maxi superbe

Se vede că Miley Cyrus s-a maturizat şi pe plan vestimentar. Rochia nude pe care o poartă este absolut superbă, o creaţie spumoasă, din mătase fină, decorată cu dantelă şi cristale.
Brooklyn Decker a mizat la balul Unicef pe o piesă semnată Tory Burch, o rochie vernil din mătase vaporoasă, pe care a combinat-o inspirat cu o pereche de pantofi Jimmy Choo tangerine tango, culoarea anului! Sublimă şi coafura cu împletituri!
Cele mai frumoase rochii purtate de dive la balurile de caritate
Diane Kruger e fabuloasă într-o creaţie Emilio Pucci, o rochie cu un croi special, cu dantelă sexy şi jocuri de transparenţă. Cerceii candelabru, clutch-ul auriu cu bumbi şi pantofii roşii au descris o ţinută de senzaţie.
Rose McGowan poartă o rochie maxi de sirenă, din satin mov răsfăţat cu plasă cu buline şi broderie elegantă. Trandafirii coloraţi aduc un plus de feminitate creaţiei, iar Rose străluceşte pur şi simplu!
Cele mai frumoase rochii purtate de dive la balurile de caritate
Care rochie maxi este preferata ta?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter