Cele mai frumoase rochii de la Balul Debutantelor

De Diana Sorescu, pe

La Paris, în prestigiosul Hotel de Crillon, a avut loc un eveniment exclusivist, de înaltă clasă: Bal Des Debutantes. Tallulah Willis şi fiica lui Andie Mcdowell au strălucit în rochii superbe!

Balul Debutantelor

 
Hotel de Crillon din Paris a găzduit sâmbata aceasta un eveniment exclusivist: Bal Des Debutantes. Crema lumii pariziene a semnat condica la acest spectacol luxos, iar hotelul s-a transformat pentru o seară într-un palat magnific, iar tinerele din lumea bună – în prinţese suave!
 
Tallulah Willis, fiica cea mică a lui Demi Moore şi Bruce Willis, a fost extrem de rafinată într-o creaţie neagră Lanvin, decorată cu trandafiri preţioşi, bătuţi cu cristale. Cocul prins într-o parte, înnobilat şi el cu detalii glamour, şi machiajul smoky au completat de minuen ţinuta.
 
Leana Mallya, o frumoasă domnişoară din înalta societate, a strălucit într-o rochie soptuoasă marca Christian Dior HC. Creaţia de prinţesă de un roz merlot, cu corset răsfăţat de o fundă supradimensionată şi fustă amplă de tul, a fost accesorizată cu o pereche de cercei candelabru stropiţi cu rubine şi diamante.
 
Fiica actriţei Andie Mcdowell a atras atenţia tuturor celor prezenţi. Frumoasa Margaret a purtat la balul de caritate o rochie Elie Saab HC. Creaţia suavă, de un maro cappucino, pudrată cu cristale aurii, i-a venit de minune tinerei de 17 ani.
 
Alexandra Spencer este o altă domnişoară dintr-o familie înstărită. Frumoasa adolescentă a mizat pe o creaţie Maxime Simoens HC, o rochie asimetrică, albă, cu guler de pene şi borduri de cristale.
 
Cele mai frumoase rochii de la Balul Debutantelor
 
Iată toate participantele la Balul Debutantelor. Cum ţi se par rochiile?
 
Cele mai frumoase rochii de la Balul Debutantelor
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter