Foto: Geanina Ilieş, cea mai admirată vedetă de la Unica.ro Glam Green Party

De Sandra S., pe

Aseară a avut loc petrecerea Unica.ro, la care au participat numeroase vedete, cele mai multe dintre ele respectând dress code-ul propus de noi: să poarte verde, culoarea anului. Printre ele s-a numărat şi frumoasa Geanina Ilieş, admirată la tot pasul de restul invitaţilor.
Geanina a îmbrăcat cu ocazia petrecerii o rochie din dantelă verde-crud, marca Juicy Couture. Vedeta a asortat rochia cu o pereche de sandale orange şi o geantă plic violet. Părul l-a purtat în bucle lejere, după cum dictează trendul acestui sezon. Machiajul a fost discret, de seară, vedeta punându-şi în evidenţă buzele într-o nuanţă de portocaliu.
Frumuseţea ei i-a uimit pe ceilalţi invitaţi, în special pe bărbaţii aflaţi la petrecerea Unica.ro, ce a avut loc la Gargantua Anniversaire.
Ozana Barabancea, ţinută excentrică la petrecerea Unica.ro. Ce părere ai?
Geanina Ilieş este o cunoscută prezentatoare de la Antena 1, ce s-a făcut remarcată după ce a prezentat ştirile sportive la Prima TV şi a jucat în mai multe filme printre care „Cu un pas înainte” sau „Boogie”.
Foto: Geanina Ilieş, cea mai admirată vedetă de la Unica.ro Glam Green Party
2 ţinute perfecte: Alina Sorescu şi Raluca Lăzăruţ la Glam Green Party by Unica.ro
Mulţumim sponsorilor Cosmopolis şi Avon.
Parteneri: Gargantua Anniversaire, Jidvei, Santal, Redd’s, Smirnoff, Keune, DEB-Sound, Nalia Varam, One Beat, MRA Models, SLA Paris, Dance Planet şi Beauty Make-up Artistry.
Vezi mai multe imagini aici:
Poze: Cum a fost la petrecerea Glam Green Party by Unica.ro
Poze: Uite ce vedete au venit la petrecerea Unica.ro
Foto:Sandra Sârbu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter