EXCLUSIV! Geanina Ilieș și-a făcut cinci tatuaje într-o zi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 18:28

Geanina Ilieș, frumoasa prezentatoare de la „Gospodar fără pereche”, este o împătimită a tatuajelor, deși nu multă lume știe acest lucru.

Până de curând, Geanina avea trei tatuaje, dar recent și-a făcut altele cinci. Ea ne-a povestit mai multe despre cum s-a hotărât să își facă tatuajele noi  într-un interviu exclusiv:

„Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă, iar simbolistica celor alese de mine a fost gândită în special prin prisma experiențelor de viață și a celor mai frumoase momente. Mi-am făcut primul tatuaj în urmă cu 15 ani. Au trecut nouă ani până m-am hotărât să-mi fac alte două tatuaje. Am stat cu cele trei tatuaje șase ani, iar acum mi-am făcut 5, într-o singură zi.”

Geanina a explicat că noile tatuaje marchează un moment important din viața ei:

„Cred că sunt momente în viață pe care simțim să le marcăm, fără să facem asta neapărat conștient. Nu știu dacă acum, de exemplu, decizia a avut legătura cu perioada în care am stat cu toții acasă și am reușit să petrecem mai mult timp cu noi înșine și cu familia”.

De asemenea, Geanina a mai povestit de ce îi plac tatuajele mici – și ne-a zis dacă plănuiește o altă rundă nouă de tatuaje:

„Dacă mă întrebi de ce am ales anumite locuri pot să-ți spun că, în primul rând, le-am făcut pentru mine. Se văd doar atunci când îmi doresc să le expun. Optez pentru cele mici. Îmi plac mai mult și se potrivesc conformației mele filiforme. Poate o să mă opresc aici… sau nu :).”

Foto: PR/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter