Feeric Fashion Week. Din 17 iulie, capitala modei se mută la Sibiu

De Unica.ro, pe
Feeric Fashion Week a ajuns la a X-a ediție și se anunță a fi un eveniment cu adevărat fascinant, în care Sibiul și împrejurimile vor fi transformate într-o scenă imensă. În perioada 17 – 23 iulie 2017, vor fi prezentate cele mai noi colecții ale celor peste 30 de designeri invitați.

Lacul Grădinii Zoologice din Sibiu, domeniul de la Tăuni, cariera de piatră de la Turnu Roșu, castelul de Lut de pe Valea Zânelor din Sâmbăta de Sus, Piața Mare din Sibiu, Pasajul Scărilor din centrul istoric, Depoul CFR Călători,  tramvaiul Sibiu – Rășinari se vor transforma vreme de o săptămână în podiumuri spectaculoase.

Feeric Fashion Week. Din 17 iulie, capitala modei se mută la Sibiu

Colecții la Feeric Fashion Week 2017

Irina Duțu Zgâia deschide săptămâna modei cu o colecție inspirată de poveştile pentru copii, descoperite în paginile cărţii lui Lewis Carroll, „Alice în Ţara Minunilor”.

Bianca Popp revine la Feeric Fashion Week şi în acest an şi își va prezenta cea mai nouă colecţie, într-o prezentare realizată cu sprijinul Academiei Forțelor Terestre. O impresionantă cantitate de obiecte militare vor transforma linia de cale ferată din incinta fabricii într-un decor cu accente războinice, în total contrast cu finețea lucrărilor semnate Bianca Popp.

Mariana Morar va face „un pariu cu gusturile și depășirea limitelor umane și artistice” – după cum își descrie colecția.

Natalia Manza va prezenta o colecție alcătuită din rochii din țesături scumpe, dantelă Chantilly, mătase naturală și cristale Swarovski.

Nu vor lipsi nici unii dintre cei mai vechi designeri străini prezenți în Feeric Fashion Week, Charles & Ron.

Pasajul Scărilor din centrul vechi va fi transformat în podium pentru colecția Paulitei Erazuriz,  care va aduce în 2017, anii ’60, cu tot ce înseamnă muzică rock sau stil de viață din Londra, Berlin sau Paris.

Mai multe informații despre designerii care participă la această ediție și despre programul prezentărilor poți afla de pe site-ul oficial al evenimentului.

Foto: Sebastian Marcovici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter