Eva Longoria adoră decolteul adânc. Vezi cum să îl porţi şi tu!

De Erika Chivu, pe

În numai câteva zile, Eva Longoria a purtat două ţinute diferite, ambele cu decolteu foarte adânc în formă de V. Un detaliu stilat şi sexy pe care îl poţi purta şi tu.

Eva Longoria, decolteu adânc în V

Zilele acestea, Eva Longoria a apărut la două evenimente mondene purtând ţinute cu decolteu adânc în formă de V. Topul transparent cu decolteu până aproape de buric combinat cu pantaloni eleganţi îi dă o imagine sexy, dar foarte stilată, fără nimic vulgar. La fel şi rochia de seară neagră în care a reuşit să o eclipseze chiar şi pe Victoria Beckham.
Nu sunt acestea primele ocazii la care Eva poartă acest gend e decolteu foarte adânc în formă de V. Ea apare adesea pe covorul roşu purtând creaţii sexy şi elegante ca acestea.
Eva Longoria cu decolteu adanc

Cum să porţi decolteul adânc în V

În primul rând, trebuie să ai silueta Evei şi sânii mici. Nu mai trebuie spus că acest decolteu este interzis dacă ai burtică sau sâni voluptoşii – ai cădea în ridicol şi vulgar.
O altă condiţie este să fii decentă în partea de jos. Dacă ai aun decolteu adânc fusta mini este interzisă, la fle şi fustele foarte complicate, fie ele şi lungi. Dacă ai un top decoltat ca al Evei. Urmează exemplul ei şi combină-l cu o pereche de pantaloni eleganţi, largi. Obţii o ţinută foarte originală, o combinaţie interesantă de sexy şi elegant.
Citeşte mai multe despre stilul Eva Longoria!
Eva Longoria cu decolteu adanc
Decolteu atât de adânc este prea sexy pentru gusturile tale? Poţi purta un şal care să te ajută să te „ascunzi” cât de cât, un cardigan sau un bolero.
Truc: ca să nu ai „accidente” vestimentare, foloseşte două bucăţi de bandă dublu adezivă pentru a lipi decolteul de piele. Vedetele folosesc un produs special creat pentru aşa ceva.
Eva Longoria cu decolteu adanc
Foto: Northfoto, Daily Mail

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter