Ellie White şi Giulia Nahmany, superbe în little black dress. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Ellie White şi Giulia Nahmany au fost invitate joi seară la un eveniment de beauty, unde au purtat câte o little black dress. Uite ce frumoase au fost!
Ellie White a ales o rochiţă neagră în stil office, lungă până la genunchi, fără mâneci, dar suficient de mulată ca să-i pună în valoarea silueta. Rochia a fost accesorizată cu bijuterii turcoaz plus pantofi şi plic, ambele negre. Deşi au trecut doar cinci luni de la naşterea primului ei copil, Ellie a arătat minunat.
Şi Giulia Nahmany a purtat o little black dress foarte frumoasă, adaptată siluetei sale. Ea a ales un model cu decolteu adânc, accesorizat cu plic negru şi pantofi argintii. Giulia a spus că se pregăteşte pentru vară şi că a slăbit deja câteva kilograme.
Cele două vedete au testat joi seară la Noblezza Beauty Lounge, unde au testat tratamentul de frumuseţe la care apelează şi Madonna, Miranda Kerr sau Naomi Campbell. Acelaşi tratament va fi folosit şi de Nicoleta Luciu, care vrea să arate perfect la nunta Biancăi Drăguşanu cu victor Slav, unde va fi naşă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter