Diana şi Nicoleta, schimbări radicale de look. Cum le stă?

De Diana Sorescu, pe

Diana Dumitrescu şi Nicoleta Luciu au ales să întâmpine vara cu schimbări radicale de look. Cum le preferi pe dive, cu coafurile vechi sau cu noul stil pe care l-au abordat?

Schimbare de look

Diana Dumitrescu a fost blondă vreme de 11 ani, asta până zilele trecute când s-a decis că e vremea pentru o schimbare radicală de look.

Vedeta Acasă TV şi-a dorit o altă nuanţă, aşa că a dat fuguţa la salon şi s-a vopsit şaten cenuşiu. Dianei îi este greu să se obişnuiască cu noua culoare, având în vedere că blondul o definea de atâţia ani.

Actriţa nu îşi face însă prea multe probleme deoarece va pleca într-o vacanţă exotică, şi ştie că nuanţa nu va rezista prea mult pe părul decolorat, mai ales că are de gând să se bucure de soare şi apă!

Dacă Diana s-a vopsit pentru că îşi dorea să încerce ceva nou, Nicoleta Luciu a renunţat la podoaba capilară bogată din cauza sarcinii multiple.

Bruneta a mărturisit că părul foarte lung ar fi devenit o corvoadă în scurt timp, aşa că a ales o coafură modernă, mai uşor de întreţinut: un bob mediu!

Nicoleta s-a declarat încântată de rezultat şi plănuieşte să păstreze acestă lungime o vreme bună de acum înainte.

Tu cum le preferi pe Diana şi Nicoleta? Crezi că le stătea mai bine înainte?

Diana şi Nicoleta, schimbări radicale de look. Cum le stă?

Foto: PR, arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter