Designerul L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, a fost găsită moartă

De Diana Zagrean, pe

L’Wren Scott, designer de modă şi iubita cântăreţului Mick Jagger, a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din Manhattan, în New York.
 
Designerul vestimentar de 49 de ani a fost găsită în jurul orei 10.00 dimineaţa (16.00, ora României) la apartamentul din Manhattan de asistenta ei, care a chemat poliţia şi ambulanţa.
Surse din cadrul anchetatorilor au insinuat că L’Wren Scott ar fi fost găsită spânzurată, fără un bilet de sinucidere, dar că nu există suspiciuni că ar fi vorba de altceva.
Designerul L'Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, a fost găsită moartă
Alte surse din anturajul designerului au sugerat că L’Wren Scott era depresivă de mai mult timp, având probleme financiare serioase.
L’Wren Scott era iubita lui Mick Jagger, liderul formaţiei Rolling Stones de peste zece ani, deşi cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Cântăreţul era în turneu în Australia când a primit vestea şi s-a declarat „devastat” de moartea partenerei lui de viaţă.
Deşi ar fi avut probleme cu comenzile casei ei de modă şi probleme financiare în general, se pare că L’Wren Scott nu a vrut niciodată să apeleze la banii celebrului ei iubit.
Înainte să fie designer vestimentar, L’Wren Scott a fost un model de succes, având în vedere că măsura 1,92 m înălţime.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter