Mick Jagger, vocalistul de la Rolling Stones, are COVID-19. Ce mesaj a transmis artistul

De Unica.ro, pe

Mick Jagger, vocalistul formației britanice Rolling Stones, are COVID-19. Trupa a fost nevoită să amâne concertul ce ar fi trebuit să aibă loc la Amsterdam luni seara, 14 iunie.

Artistul Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, după ce a prezentat simptome specifice bolii înainte de a ajunge la stadion. Concertul Rolling Stones de la Johan Cruijff Arena, din Amsterdam, a fost anulat și va fi reprogramat, potrivit BBC.

The Rolling Stones regretă profund amânarea concertului din această seară, dar siguranța publicului, a colegilor muzicieni și a echipei din turneu trebuie să aibă prioritate, a transmis celebra trupă britanică.

Citește și: Ozzy Osbourne va fi suspus unei intervenții chirurgicale dificile: „Îi va influența restul vieții”

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu două zile înainte să devină mamă a treia oară

Justin Bieber, pareză facială din cauza sindromului Ramsay Hunt

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

Mesajul lui Mick Jagger după ce a fost depistat cu COVID-19

Pe contul său de Twitter, și Mick Jagger le-a transmis un mesaj fanilor: „Îmi pare atât de rău că am fost nevoiți să amânăm spectacolul de la Amsterdam din scurt în această seară. Din păcate, tocmai am fost depistat pozitiv pentru COVID. Ne propunem să reprogramam data cât mai curând posibil și să revenim cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere. Mick”.

Fromația se află în turneul „Sixty” și aveau programate 14 concerte în 10 țări din Europa, dintre care au susținut trei. Biletele pentru spectacole vor rămâne aceleași și vor fi anunțate noi date.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter