Designerul italian Stefano Gabbana, reacție dură la adresa Selenei Gomez

De Oana Savin, pe
Designerul italian Stefano Gabbana a avut o reacție dură la adresa Selenei Gomez după ce The Catwalk Italia a postat pe Instagram un colaj în care artista poartă cinci rochii roșii.

Deși cei de la Catwalk Italia au vrut să încurajeze fanii să își aleagă o ținută preferată, creatorul italian a intervenit și a critica-to pe cântăreață.

Este chiar urâtă”, a comentat Gabbana la fotografie.

Ba chiar mai mult, el a înrăutățit lucrurile în momentul în care a fost de acord cu un alt comentariu în care o persoană a scris că Selena Gomez „arată ca un câine pomeranian”, găsind această insultă amuzantă.

Fanii actriței s-au sesizat imediat și l-au criticat pe designerul italian, numind comportamentul său drept unul „dezgustător” și „nerespectuos”.

Stefano Gabbana este cea mai nesăbuită creatură din sistemul solar. Îți poți imagina o gorilă spunând despre o divă, o regină a frumuseții, o bijuterie neprețuită, că este urâtă? Ceva trebuie să fie în neregulă cu tine. Și încetează să mai scrii prostii pentru publicitate. Nu te va ajuta, mai degrabă va duce la pierderea fanilor tăi”, a comentat o admiratoare a Selenei Gomez.

Nu este prima dată când designerul italian se răfuiește cu o vedetă sau scrie comentarii nepoliticoase pe contul de Instagram al Catwalk Italia. De curând, el a comentat la o fotografie a modelului Kate Moss care purta o ținută neagră semnată Saint Laurent, spunând simplu: „NU”.

Și Miley Cyrus precum și fratele acesteia, Braison, au avut dispute cu Gabbana, după ce cântăreața a făcut public faptul că nu este de acord cu politica companiei acestuia.

Citește și: Rochia de seara – cum să îmbinăm stilul cu preţul

Citește și: Cum îți creezi o garderobă funcțională: 5 sfaturi utile pentru orice femeie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter