Sandalele „Gladiator”, modelul care te transformă în vedetă

De Geo Berciu, pe

Alcătuite din curele fine care urcă până la genunchi, fără toc şi extrem de sexy, celebrele sandale „Gladiator” care amintesc de încălţămintea romanilor, au făcut furori printre vedete. Potrivite pentru stradă sau pentru covorul roşu, creaţiile lui Stuart Weitzman s-au impus în sezonul cald.
Îndrăgostită de acest model de sandale, Kourtney Kardashian nu ezită să le asocieze cu diverse piese vestimentare pentru a crea outfituri pline de glamour. Astfel, sandalele „Gladiator” au putut fi văzute combinate cu rochii înflorate, cu fuste mini sau pantaloni scurţi şi cu toate a ieşit în evidenţă.
Sandalele "Gladiator", modelul care te transformă în vedetă

Medaliată cu aur în 2012, atleta Olympian Sanya Richards-Ross şi-a făcut o apariţie de podium la prezentarea serialului „Sanya’s Glam & Gold”, cu otfitul ei din două piese, fustă şi top-crop, cu imprimeu îndrăzneţ, la care a adăugat o pereche de sandale de inspiraţie romană.
Sandalele "Gladiator", modelul care te transformă în vedetă

Şi Ashley Tisdale a considerat potrivită această pereche de sandale, creaţie Stuart Weitzman pentru zilele călduroase de vară. Fie că o poartă cu o rochie boemă în nuanţe de bleu peste un maieu alb, fie că „aruncă” pe ea o rochie-tricou lejeră şi îşi ea pe mână o geantă Prada, artista este la fel de chic.
Sandalele "Gladiator", modelul care te transformă în vedetă

Tinereţea şi naturaleţea Selenei Gomez a fost scoasă în evidenţă şi de lookul adoptat pentru o plimbare prin oraş: tricou simplu, pantaloni scurţi din denim şi sandale Stuart Weitzman cu talpă joasă. Încântată de acest model, ea şi comandat şi varianta cu toc pentru evenimentele de covor roşu.
Sandalele "Gladiator", modelul care te transformă în vedetă

Naya Rivera nu se teme de combinaţii care să atragă atenţia, iar vacanţa ei în Italia a fost presărată cu asocieri curajoase şi incitante. Într-una dintre escapadele ei, actriţa a arătat ca o adevărată divă: un top-crop cu tăieturi îndrăzneţe, o pereche de pantaloni scurţi din piele, pălărie neagră şi sandale comode, după modelul anticilor.
Sandalele "Gladiator", modelul care te transformă în vedetă
(Sursa foto: Northfoto, Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter