Ce culori preferă bărbații să poarte femeile

De Consuela Stratulat, pe

Chiar dacă te îmbraci doar pentru tine, este bine să afli că bărbații preferă să le vadă pe femei îmbrăcate în anumite culori. Poți ține cont de aceste informații la prima întâlnire sau atunci când vrei să îl impresionezi.
Negrul este cea mai elegantă culoare, așa că nu este de mirare că și bărbaților le place. Nuanța le transmite sex-appeal, rafinament și clasă.
Bărbații iubesc culoarea roșie, iar deseori nici nu realizează asta. Poart-o oriunde, dar cu măsură. Dacă te îmbraci din cap până în picioare, ar putea crede că ești vulgară.
Una dintre culorile preferate ale bărbaților este albastru. Chiar dacă nu este o nuanță tipică pentru femei, ei vor să le vadă purtând haine albastre. Alege, însă, nuanțe deschise, pentru navy-blue li se pare mohorâtă.

Bărbații iubesc culorile deschise

Albul este o altă culoare pe care bărbații o preferă. Le inspiră puritate și clasă! Alege această nuanță pentru bluze, pentru că fustele sau pantalonii pot fi greu de asortat. În plus, părțile de jos se pătează mai repede, iar ei nu sunt atrași de asta!
Rozul este o culoare caldă și feminină, dar ca și roșu, trebuie purtată în cantități mici. Prea mult roz le va părea bărbaților prea „de fată” și nu sunt deloc atrași de asta.
Crem intră în aceeași categorie cu alb. Este pur, cald, delicat și mereu la modă în ochii bărbaților. Această culoare le transmite puritate, inocență și clasă, numai să nu fii îmbrăcată din cap până în picioare, pentru că lor li se pare o costumație de nuntă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter