Ce costum de baie interesant! Şi ce corp sexy! Cine-o fi vedeta?

De Unica.ro, pe

Maria Simion, pentru că despre ea este vorba, s-a dovedit a fi o mare amatoare de senzaţii tari. A stăpânit placa de surf ca un profesionist şi a făcut senzaţie într-un costum de baie super sexy!
Maria Simion, sexy la plajă

Dupa o şedinţă de body-surfing în care şi-a arătat trupul bronzat, vedeta Antenei 2 a trecut la surfingul pe valuri.

Designerul a profitat de cele câteva zile petrecute pe litoralul românesc pentru a se distra alături de Lora şi Doiniţa Oancea. Gaşca veselă s-a spart însă în momentul în care vedeta Antenei 2 a dat lenevitul la soare pe placa de surf. Valurile Mării Negre au fost suficient de înalte în weekend pentru ca designerul să se bucure din plin de ele la prima sa lecţie de surfing.
Ce costum de baie interesant! Şi ce corp sexy! Cine-o fi vedeta?

Nonconformistul designer a demonstrat aceeaşi ambiţie şi pe plan sportiv, reuşind să îşi menţină echilibrul pe placa de surf, pe care a reuşit să o stăpânească, spre uimirea instructorului şi invidia perfect justificată a unor gură-cască de pe plaja, care îşi inchipuiau că vedeta nu va reuşi să se ridice pe valuri.

Cele câteva vânătai şi febra musculară cu care s-a ales în urma iniţierii în sportul acvatic pe litoralul romanesc nu au speriat-o pe Maria Simion, care şi-a propus ca următoarea vacanţă să şi-o petreacă făcând surfing pe valurile din Hawaii.
Ce costum de baie interesant! Şi ce corp sexy! Cine-o fi vedeta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter