Ce nu trebuie să îţi lipsească din garderobă

Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:17

Designerul Mirela Stelea (www.mirelastelea.ro) ne spune care sunt piesele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărei femei.
1.    “Prima pe lista must have-urilor din gaderoba unei femei este the little black dress, ţinută care ne salvează în orice situaţie şi care, pur şi simplu, este indispensabilă. Fie că alegeţi o variantă din crepe satin, mătase, dantelă, catifea, sau o combinaţie între acestea, nu aveţi cum să daţi greş! Eu le recomand persoanelor mai îndrăzneţe chiar şi o variantă din piele cu dantelă. De asemenea, pliseurile arată senzaţional la o rochie din mătase până la  jumaătatea genunchiului, gen Marilyn Monroe.

2.    O pereche de pantofi stiletto şi o pereche de balerini nu trebuie sub  nici o formă să lipsescă! Tocurile îţi dau o notă de eleganţă, te fac să arăţi mult mai sexy şi îţi dau şi mai multă încredere în tine iar de balerini ai nevoie ca de aer atunci când călătoreşti. La fel, în viaţa de zi cu zi, atunci când ai un job care solicită foarte mult statul în picioare sau la volan, sau oricând ai nevoie să te simti confortabil. Avantajul balerinilor este că pot fi purtaţi în 3 din cele 4 anotimpuri ale anului: primăvara, vara şi toamna.

3.    Salopeta. În afara faptului că am o slăbiciune pentru această piesă vestimentară, este, după părerea mea, cel mai comod obiect de  îmbrăcăminte. Puteţi alege orice variantă, fie din mătase, jersey, satin, bumbac, chiar şi piele, şi orice nuanţă doriti, fie într-o culoare tare, nude sau negru. Această piesă vestimentară nu se va demoda niciodată, aşa că achiziţionaţi-o cu încredere! (ex: www.mirelastelea.ro)

4.    O piesă vestimentară din dantelă, fie că este vorba de o rochie sau de o bluză, pe care o puteţi purta cu jeansi sau o pereche de pantaloni. O să arătaţi spectaculos! Dantela se poartă de multe decenii şi continuă să fie în vogă. Fie că este simplă, cu fir lame sau aplicaţii din mărgele, paiete sau pietre, ea nu trebuie să vă lipsescă din garderobă!

5.    Blana este şi ea un must have, care nu ar trebui să-i lipsească nici unei femei care se respectă. Naturală sau artificială, sub formă de jachetă, capă, vestă, scurtă până în talie sau lungă, puteţi să fiţi siguri că nu se va demoda niciodată şi poate fi purtată în combinaţii elegante dar şi casual.

6.    Animal print. Fie că vorbim despre o rochie, bluză, pantofi, sandale sau un plic cu animal print, trebuie neapărat să achiziţionati o astfel de piesă! Este de efect şi transforma şi cea mai banală ţinută într-una sofisticată.Cea mai bună alegere ar fi să aveţi o creaţie semnată Roberto Cavalli.

7.    Caftanul este una dintre piesele vestimentare cele mai exotice, este uşor de purtat şi nu trebuie să va lipsescă din valiză atunci când vă petreceţi vacanţele la malul marii, la piscină sau într-o croazieră. Fie că alegeţi o variantă animal print din mătase sau una în culori aprinse precum turcoaz, verde, corai,  sau în nuanţe de alb şi bej, puteţi fi sigure că faceţi o achiziţie bună şi o veţi putea purta până se deteriorează!

8.    Un sacou negru şi unul într-o nuanţă nude ar trebui să completeze  garderoba fiecarei femei. Poate fi purtat în orice situaţie şi aproape în orice combinaţie. Recomand o variantă cambrată, cu mânecă trei sferturi şi la un singur nasture.

9.    Jeansii. În funcţie de modelul care vi se potriveşte, trebuie să fie în mod sigur nelipsiţi din garderobă! Sunt practici, comozi şi poţi arăta în ei incredibil de sexi.

10.     Paltonul este, de asemenea, obligatoriu, iar cel în nuanţă de negru îl vei purta în cele mai multe combinaţii de culori, atât cu fuste, rochii, cât şi cu pantaloni. Paltonul trei sferturi este cel mai potrivit, deasemenea îl mai puteţi înlocui cu un trench.

Pe lângă  toate acestea, aş mai menţiona o jachetă sau un sacou din piele, o piesă vestimentară dintr-un material metalizat, un clutch şi câteva bijuterii XXL.

Săptămâna viitoare vă voi spune cât de extravagantă poate ajunge o ţinută office.

Mirela Stelea
Dreams come true
www.mirelastelea.ro
Atelier: atelier@mirelastelea.ro / 0762.985.066

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter