Carmen Negoiță, ţinută sexy la Miss Models International!

De Unica.ro, pe

Carmen Negoiță a oferit o apariție de neuitat în cadrul evenimentului Miss Models International derulat la Sibiu. Cunoscuta bloggeriță de fashion, care a jucat rolul de membru al juriului evaluând concurentele concursului international, a atras atenția miilor de spectatori prin intermediul vestimentației sale.
Fashionista a ales o rochie de seară realizată din mătase nude, voal transparent și aplicații de dantelă neagră. Modelul îndrăzneț i-a pus în valoare silueta impecabilă câștigată în urma unui stil de viață sănătos.
Apariția a generat un murmur admirativ general în Piața Mare din Sibiu, bloggerița fiind fotografiată de mii de oameni prezenți după gardurile de protecție.
Entuziasmul a crescut și mai mult atunci când și-a făcut apariția și Cătălin Botezatu. Designerul, impresionat de silueta și de alegerea vestimentară a bloggeriței, s-a alăturat în cadru și a pozat pentru mai bine de zece minute încontinuu.
De la masa juriului, Cătălin Botezatu și Carmen Negoiță s-au consultat în privința alegerii câștigătoarei, mizând în final doar pe trei concurente: Miss Franța (locul 1), Miss Serbia (locul 2) și Miss Moldova (locul 3).
Cu o săptămână înaintea finalei Miss Models International, Carmen Negoiță a realizat o ședință foto inedită cu finalistele competiției îmbrăcate în tricourile cu mesaje internațiionale pe care bloggerița le-a realizat împreuna cu stilistul George Enache.
Carmen Negoiță și-a lansat deja o tradiție în a oferi apariții vestimentare de neuitat la evenimentele la care este invitată. În plus, pe blogul său www.carmennegoiță.com realizează săptămânal pictorale fashion pe diverse teme, oferind sfaturi de stil și recomandări vestimentare inedite cititoarelor sale.
carmen negoita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter