5 cămăşi de vară sub 100 de lei

De Erika Chivu, pe

Sezonul acesta trebuie neapărat să ai în garderobă o cămaşă vaporoasă cu nasturi. Iată cinci modele trendy sub 100 de lei fiecare.
În 2013 se poartă cămăşile vaporoase, chiar uşor transparente, care se potrivesc de minune cu blugi, fuste creion sau chiar cu pantaloni scurţi. Sunt piese destul de versatile care se potrivesc şi la birou, şi la plimbare sau chiar şi la plajă, în funcţie de felul cum le combini.Mai mult, le poţi purta şi la toamnă pe sub un cardigan sau un pulover.
Cămaşa cu imprimeu aztec în alb şi negru se poate purta cu blugi, cu pantaloni de piele sau cu o fustă maxi, însă în partea de jos trebuie să ai o piesă uni.
camasa model aztec
Cămaşă Tina R cu imprimeu aztec,  79 lei
Bulinele sunt în continuare la modă, iar o astfel de cămaşă îţi dă un aer foarte feminin. Cămăşile cu imprimeu în alb şi negru se pot purta cu pantofi în culori puternice, chiar neon.
Moda 2013: Cum să porţi blugii „rupţi” primăvara asta
camasa buline
Cămaşă Tina R cu buline, 79 lei
O cămaşă nude îţi poate fi de mare ajutor, chiar şu în zilele când pur şi simplu u ştii cu ce să te îmbraci. Se potriveşte cu orice şi merge cam la orice ocazie.
camasa nude
Cămaşă nude fără mâneci, 50 lei
Evident, în sezonul cald nu ai cum să dai greş dacă porţi culori puternice. Rozul feminin şi delicat se poate combina cu negru, dar şi cu alte culori tari – turcoaz, roşu – pentru o ţinută care nu va trece neobservată.
camasa roz
Cămaşă roz Be You, 84,90 lei
Imprimeurile florale sunt şi ele la modă. O astfel de cămaşă se poate combina cu colanţi sau blugi skinny pentru un look casual.
camasa print floral
Cămaşă La Femme, 89,90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter