Look de copiat! Jamie Chung te învaţă cum să asortezi bulinele!

De Geo Berciu, pe

Imprimeurile cu buline sunt din nou în centrul atenţiei, dar orice iubitoare a modei ştie că acestea sunt destul de pretenţioase şi deloc uşor de asortat. Jamie Chung a reuşit însă un mix de excepţie.
Jamie Chung, actriţa din Hangover II, a cucerit lumea criticilor de modă cu apariţiile ei, în care îmbină abilitatea cameleonică de a trece de la ţinutele şic din centrul oraşului la outfituri răvăşitoare pe covorul roşu cu o delicateţe înnăscută. Ea poate să treacă cu lejeritate de la jachetele Bomber sau cro-top-uri la rochiile de seară tip sirenă, orice variantă aleasă fiind purtată cu eleganţă.
Look de copiat! Jamie Chung te învaţă cum să asortezi bulinele!

Cea mai recentă ţinută a ei cu care a făcut furori în rândul site-urilor de profil a fost cea în care a făcut un mix reuşit de printuri cu buline. Deşi outfitul pare intimidant la prima vedere pentru cineva nefamiliarizat cu tendinţele, Jamie Chung a reuşit să combine buline mari cu buline mici, creând un echilibru perfect, pus în valoare şi de pantofii negri stiletto. „Sarea şi piperul” a fost dat de poşeta-plic roşie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter