Cămaşa cu jabou, sofisticată şi în tendinţe

De Diana Sorescu, pe

Fără îndoială, anul acesta se poartă itemurile cu guler! După mania gulerelor rotunde, stil Peter Pan, acum trecem la jabouri victoriene. Iată cum să asortezi o cămaşă cu jabou!

Cămaşa victoriană

 
Jaboul este un detaliu foarte elegant şi feminin, realizat din volane delicate de mătase, muselină sau dantelă, ce este ataşat cămăşii în zona gâtului, conferind ţinutei un aer aristocrat şi luxos.
 
Catherine Zeta Jones poartă o frumoasă cămaşă nude cu jabou elaborat, pe care a combinat-o superb cu un sacou verde stropit cu linii ametist, pantaloni beige de călărie li botine din piele întoarsă maro închis.
 
Dacă vrei un look casual-chic, combină o cămaşă din bumbac cu jabou cu o pereche de jeanşi skinny şi pantofi cu toc. Poartă cămaşa neapărat băgată în pantaloni şi accesorizează cu o curea stilată!
 
O altă variantă foarte trendy este să porţi cămaşa victoriană cu fustă cu talie înaltă, dresuri mate şi pumps deosebiţi. Este un look perfect pentru birou dar şi pentru evenimente elegante şi somptuoase.
  Ţinutele androgine, cu sacou, pantaloni drepţi şi cămaşă cu jabou, se adresează femeilor cu atitudine, care înţeleg moda şi o celebrează cu fiecare ocazie. Dacă te încadrezi în descriere, încearcă fără ezitare şi această propunere!
 
Îţi place cămaşa cu jabou? E stilul tău?
 
Cămaşa cu jabou, sofisticată şi în tendinţe
 
Nu uita! Pe shop.unica.ro poţi găsi cele mai trendy hăinuţe, la preţuri excelente!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter