Ce bijuterii să porţi de Revelion ca să pari mai slabă

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:55

Pe lângă faptul că îţi completează frumos ţinuta, bijuteriile bine alese te ajută „slăbeşti” pe loc câteva kilograme. Îţi arătăm ce fel de coliere, cercei sau brăţări să porţi de Revelin ca să par mai slabă.

Cum să distragi atenţia prin bijuterii

Oricum te-ai îmbrăca, atenţia celorlalţi va fi îndreptată mai mult către bijuterii care sar în ochi imediat datorită strălucirii lor. Foloseşte acest atu ca să distragi atenţia de la locurile problemă.
Astel, dacă ai o siluetă tip pară cu fundul mare şi şolduri prea late, poartă un colier lung, aşa cum a făcut Katy Perry. Acesta atrage atenţia către bust şi cei din jur nu îţi vor mai observa defectul.
Dacă ai o siluetă în formă de măr, cu burtica proeminentă, caută să atragi atenţia şi mai sus, purtâd un colier statement la baza gâtului, ca Maria Menounos.
Ce bijuterii să porţi de Revelion ca să pari mai slabă

Colierul lung alungeşte silueta

Colierul lung, care formează un „v” pe decolteul tău alungeşte frumos silueta. Este ideal dacă eşti mică de înălţime şi grăsuţă. Însă trebuie să eviţi medalioanele de mari dimensiuni. Caută un lănţişor subţire şi un medalion delicat în culori care ies clar în evidenţă pe rochia sau topul tău.
Ce bijuterii să porţi de Revelion ca să pari mai slabă

Ai faţa grăsuţă? Poartă cercei lungi

Cerceii lungi sunt ideali pentru tine dacă ai faţă „grăsuţă”, cu obraji rotunzi. Caută nişte cercei delicaţi, care „curg” discret pe lângă obraji. Nu ai voie să porţi cercei candelabru, cercei mari cu şurub sau cercei creole.
Urmează exemplul lui Kelly Osbourne şi Christina Ricci!
Ce bijuterii să porţi de Revelion ca să pari mai slabă

Acunde-ţi încheieturile cu brăţări late!

Dacă braţe puternice şi încheieturile mâinilor prea groase, foloseşte brăţări late de culori închise ca să le ascunzi. Brăţara ideală pentru tine este neagră, lată, dar dintr-un materiale delicat, de exemplu o dantelă. De asemenea, poţi purta mai multe brăţări înguste una lângă alta.
În schimb, îţi sunt interzise brăţările de mari dimensiuni, cu pietre mari.
Ce bijuterii să porţi de Revelion ca să pari mai slabă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter