Ce a fost în capul lui? Uite ce pantaloni a purtat pe covorul roşu!

De Adina Radu, pe

Ne aşteptam la ceva mai mult stil de la acest bărbat celebru şi sexy! Oare ce a fost în capul lui când a ales aceşti pantaloni?
Aseară a fost lansat la Londra cu surle şi trâmbiţe filmul „Skyfall”, cea mai nouă peliculă din seria James Bond. Au apărut îmbrăcate la patru ace multe vedete, printre care şi prinţul Charles alături de soţia Camilla. Femeile au fost sexy şi strălucitoare, în timp ce bărbaţii au fost foarte eleganţi. Sau cel puţin unii dintre ei.
Famiosul aventurier Bear Grylls, cunoscut pentru emisiunea „Man vs. Wild” de pe Discovery Channel, a făcut o mare greşală la premiera de aseară. Nu ştim ce a avut în cap când şi-a ales pantalonii, dar sigur ar fi arătat mult mai bine într-un costum clasic. Bear a purtat un costum negru foarte elegant numai că a înlocuit pantalonii negri cu unii imprimaţi în culorile steagului britanic. O fi el un patriot, dar nici chiar aşa.
Bear Grylls a fost însoţit de Shara Cannings Knight, soţia lui, care a purtat o ţinută potrivită ocaziei, o rochie gri, cu accesorii negre.
Bear are 38 de ani şi e fost soldat în armata britanică. A renunţat la militărie în urma unui accident care l-a lăsat aproape paralizat şi s-a reorientat către televiziune realizând o serie de emisiuni în care demonstrează cum se poate supravieţui în sălbăticie.
Vezi interviul acordat de Bear Grylls pentru Unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter