Balerinii cu breteluţă metalică, o alegere super-chic

De Diana Sorescu, pe

Fashionistele de la Hollywood dau tonul în modă, iar balerinii Chloe cu breteluţă metalică sunt acum preferaţii lor. Iată cum să îi combini şi asortezi cât mai chic!

Balerini chic

Diane Kruger, Jennifer Hudson şi Rosie Huntington-Whiteley adoră balerinii din piele moale, decoraţi pe gleznă cu zale preţioase, de la Chloe. O pereche costă 1895 de dolari, însă există şi modele mult mai ieftine, de la branduri accesibile.

Diane arată ultra-feminin într-o ţinută compusă dintr-o salopetă minimalistă în dungi şi pătreţele, plus fabuloşii balerini nude.

De când a slăbit iar silueta ei este demnă de invidiat, Jennifer Hudson nu ezită să poarte haine mulate. Ea a asortat balerinii burgundy la o pereche de leggings negri, maiou nude şi vestă, o ţinută casual feminină şi sexy!

De când a descoperit balerinii Chloe cu breteluţă metalică în jurul gleznei, Rosie nu se mai desparte de ei! Supermodelul construieşte ţinute superbe pornind de la aceste încălţări, demonstrând că are un simţ estetic deosebit.

Iată cât de frumos se mixează balerinii cu o fustă midi gri-verzui şi top nude, ambele din mătase fluidă. Cureluşa împletită maro şi geanta burgundy completează look-ul casual elegant.

Rosie este chic şi pe aeroport! De data aceasta, ea a ales să combine balerinii Chloe cu o pereche de jeanşi boyfriend, top gri din bumbac, geacă de piele neagră şi geantă supradimensionată din piele de piton.

Îţi plac balerinii cu breteluţă metalică?

Balerinii cu breteluţă metalică, o alegere super-chic

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter