8 modele de blugi care se poartă în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Parcă nimic nu spune mai bine că a venit toamna decât momentul în care trebuie să îți cumperi o nouă pereche de blugi. Ai atât de multe opțiuni, încât te-ai putea simți copleșită. Pentru că vrem să îți ușurăm munca, am adunat noi pentru tine 8 modele de blugi care se vor purta în această toamnă.
Salopetele de blugi au fost preferatele vedetelor în această vară și rămân în tendințe și în această toamnă. O poți purta cu o cămașă și o pereche de teniși sau cu un pulover și o pereche de botine. Orice alegere vei face, vei arăta grozav, pentru că salopeta îți dă un aer aparte.
8 modele de blugi care se poartă în această toamnă

Jeanșii cu petice

Probabil că și tu te-ai plictisit de jeanșii skinny, așa că poți opta pentru ceva nou în această toamnă. Modelele cu petice sunt la fel de sexy, dar vor da un aer proaspăt garderobei tale.

Jeanșii albi

Jeanșii albi au fost populari în această vară, iar trendul se menține și pentru toamnă. Îi poți purta cu un pulover alb sau cu una dintre culorile toamnei.
8 modele de blugi care se poartă în această toamnă

Jeanșii skinny rupți

Jeanșii skinny rupți se numără printre must-have-urile acestei toamne. Dacă nu vrei să fii confundată cu fanul unei trupe rock, combină-i cu topuri delicate sau cămăși simple.

Jeanșii evazați

Dacă vrei să pari mai înaltă, o pereche de jeanși evazați și un pic mai lungi decât ai nevoie este tot ce ai nevoie. Portă-i cu tocuri, dacă vrei să își facă efectul, și alege culori cât mai închise.

Blugii cu talie înaltă

Cum tendințele anilor 70 au revenit, era de așteptat ca blugii cu talie înaltă să fie un must-have. Poartă-i cu o cămașă ascunsă în pantaloni, pentru un look cât mai chic.

Jeanșii uzați

Jeanșii rupți, care par purtați, sunt o altă tendință a acestei toamne. Dacă vrei să nu pari neîngrijită, poartă-i cu bluze și accesorii sofisticate.
8 modele de blugi care se poartă în această toamnă

Blugii până la gleznă

Pantalonii până la gleznă sunt extrem de populari, așa că și jeanșii cu această lungime sunt un must-have. Sunt potriviți pentru orice moment al zilei și nu se vor demoda niciodată.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele blugii care sunt pe val în această toamnă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter