4 piese vestimentare de piele pe care trebuie să le ai!

De Diana Sorescu, pe

Articolele de piele sunt must have în sezonul rece. Noi am încercat să concetrăm listă şi iată am ajuns la 4 itemuri ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Vezi care sunt!

Hainele de piele

 
Un trench de piele este o alegere inspirată în sezonul rece. Vedetele s-au îndrăgostit de acest item, pe care îl poartă deseori, de la shopping la covorul roşu. Varianta clasică, pe negru, este extrem de sexy, mai ales dacă are în talie un cordon sau o curea specială, decorată cu vreo cataramă masivă, metalică.
 
Dar foarte chic sunt şi trench-urile colorate, în tonuri de portocaliu, galben muştar, albastru cobalt, verde mentă sau mov roial.
 
Pantalonii de piele sunt vitali în garderoba oricărei femei pasionate de modă. Combină-i cu bluze fluide, pulovere tricotate, cămăşi de mătase, topuri strălucitoare, malete şi gulere de blană pentru ţinute fabuloase, ce vor atrage atenţia oricui.
 
Geaca de piele este un item versatil, ce trece cu uşurinţă prin toate sferele, de la casual, la chic sau glamour. Dacă vrei o ţinută trendy, inspiră-te de la Miranda Kerr: fustă maxi, botine, top, geacă de piele şi o pălărie cu boruri ample.
 
Dacă vrei să fii super-sexy şi să întorci priviri, poţi să adopţi un look a la Tamara Ecclestone: fustă plisată mini, evident din piele de calitate, un pulover nude, pudrat cu cristale strălucitoare şi pumps cu platformă.
 
Pentru că la noi e mai frig, adaugă o pereche de dresuri mate negre şi schimbă pantofii cu nişte botine! Look garantat!
 
Ce piese de piele din cele 4 ai deja în şifonier?
 
4 piese vestimentare de piele pe care trebuie să le ai!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter