Ce fac zodiile de 1 Mai

De Unica.ro, pe

Mai este puțin până la mini-vacanța de 1 Mai, iar anul acesta planetele s-au aliniat la fix pentru nativii multor semne zodiacale. La munte, la mare, într-o altă destinație turistică, voi unde plecați de 1 Mai?

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru această mult așteptată sărbătoare, vă venim în ajutor cu o serie de previziuni inedite pentru fiecare zodie în parte și modul în care vor petrece ele de 1 Mai.

Ce fac zodiile de 1 Mai

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, 1 Mai a fost întotdeauna despre o escapadă la mare. Dar nu orice fel de escapadă, pentru că Berbecii sunt firi aventuroase, așa că mini-vacanța lor se va transforma într-o experiență de neuitat pe litoralul românesc împreună cu gașca lor zurlie de prieteni. Este de așteptat ca Berbecii să-și prelungească vacanța cu încă o zi sau două, pentru că au mai făcut asta și anii trecuți și tare bine a fost.

Taur

Taurii nu concep sărbătoarea de 1 Mai fără un grătar la iarbă verde. Mai ales că mai este luna lor și totul e despre ei în această perioadă. Gurmanzi din fire, Taurii vor face și de data aceasta excese culinare, dar o dată pe an e 1 Mai, nu? Așa că nu va avea nimeni de ce să fie deranjat dacă grătarul va sfârâi de dimineață până seara.

Gemeni

Anul acesta, Gemenii vor ceva diferit pentru mini-vacanța de 1 Mai. Ceva atipic, așa că își vor lua prietenii și vor merge într-o aventură off-road în pădure. Și dacă tot e un 1 Mai atipic, masa lor de sărbătoare nu va conține nimic preparat la grătar. Interesantă ideea lor, parcă brânza și mezelurile merg bine cu vinul preferat și în mijlocul naturii.

Citește și: Ce fac zodiile la cumpărături

Rac

Racii și-au schimbat de atât de multe ori planurile pentru acest 1 Mai, încât au ratat cele mai bune oferte de vacanță. Ce le-a mai rămas de făcut acum? Să iasă la o terasă cu prietenii rămași și ei fără alte planuri. Poate anul viitor vor fi mai hotărâți cu deciziile pe care le iau pentru vacanțe!

Leu

Leii nici măcar nu vor simți că este vacanță de 1 Mai. Mereu nemulțumiți de orice ar face, nativii din zodia Leului se vor văita de condițiile de cazare de la destinația aleasă și se vor întoarce acasă bosumflați. Au și ei dreptate până la urmă, așternuturile ar fi putut fi vișinii și nu albe. Iar la micul dejun inclus în sejur de ce nu s-a servit și pâine de secară?

Citește și: Ce fac zodiile atunci când ninge

Fecioară

1 Mai îi vor prinde pe cei născuți sub acest semn zodiacal într-un mediu rustic, la o cabana, la munte. Să îi prindă bronzul acela frumos al soarelui de la altitudini înalte. Și să-și mai curețe plămânii de aerul îmbâcsit din oraș. Grătarul e sfânt pentru Fecioare, așa că se anunță un festin ca la carte.

Balanța

Sunt atât de multe de făcut de 1 Mai, încât mini-vacanța îi va epuiza pe cei din Balanță. Vor fi prea multe grătare de onorat la curțile prietenilor, vor mai fi și vizitele la rude, în câte să se împartă? Partea bună este că scapă de grija de a fi ei gazda petrecerilor și se vor ocupa doar de propria bună dispoziție.

Scorpion

Scorpionii pleacă din țară și anul acesta de 1 Mai. Ar fi și păcat să rateze șansa unei sesiuni de selfie-uri undeva pe meleagurile mediteraneene. Oricum nu le plac micii și nici să-și afume hainele la grătarul clasic tipic românesc.

Citește și: Ce fac zodiile când se plictisesc

Capricorn

Deși nu le stă în fire,  anul acesta Capricornii nu au planificat nimic pentru 1 Mai. Mult prea ocupați cu proiectele de la muncă, Capricornii vor petrece 1 Mai, în mod paradoxal, lucrând. Dar nu e loc de regrete, vor recupera ei cu prima ocazie și vor petrece ca nimeni alții.

Vărsător

Unde găsești un Vărsător dacă e vacanță și sărbătoare? La munte, la aer curat. Și anul acesta, ca în alți ani, Vărsătorii respect tradiția și pleacă la munte cu gașca de prieteni. Cu cât sunt mai mulți, cu atât veselia va fi mai mare și vacanța mai reușită.

Pești

Peștii au parte de o surpriză plăcută de 1 Mai. Pentru că vor ajunge într-un city-break ales de partenerul de viață, undeva unde nu au mai fost până acum. Așadar, mini-vacanța de 1 Mai de anul acesta se anunță una cu totul deosebită.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter