Infidelul zodiacului. Evită acest nativ dacă vrei să ai o viață liniștită și o relație de lungă durată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 noiembrie 2022, 11:48

Fiecare dintre noi își dorește să găsească un partener de viață loial, însă atunci când oamenii nu găsesc ceea ce caută într-o relație au tendința de a călca strâmb. Sunt însă anumite zodii care sunt mai predispuse decât altele să își înșele partenerii. Află care este cel mai infidel nativ al zodiacului.

Pe cât de dureros poate să fie, există zodii pentru care este absolut normal să își înșele partenerul de viață. Din diverse motive, aleg să își trădeze fără milă partenerii și să se arunce în brațele altcuiva. Mulți nu comit această faptă din dorința de a se răzbuna pe partenerul de viață și nici din dorința de a primi mai multă atenție. Pentru unii este vorba doar de nevoia de a trăi permanent noi experiențe și de a se bucura de senzații diferite de fiecare dată.

Balanța, Gemenii și Capricornul, semnele zodiacale cu cele mai multe șanse de a-și înșela partenerul

Pe lângă tot felul de studii care au analizat din punct de vedere sociologic și psihologic înclinaţia unora spre înşelat, mai există și un așa-zis “barometru” care ţine strict de influenţa astrală. Altfel spus, astrologii sunt de părere că cei mai mulți dintre nativii infideli sunt cei cu ascendentul în Soare, Lună, Venus, Marte.

Pentru a ne pregăti pentru posibilitatea reală ca acest lucru să nu ni se întâmple, este important să știm din timp care sunt semnalele de alarmă care ne pot preveni în cazul în care partenerul de viață este un adevărat trișor. Tocmai din acest motiv, atunci când decidem să începem o nouă relație am putea să luăm în calcul și zodia partenerului.


VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetic

Care este cel mai infidel nativ al zodiacului

Rezultatele unui studiu recent arată că Balanța, Gemenii și Capricornul sunt semnele zodiacale cu cele mai multe șanse de a-și înșela partenerul, în timp ce Scorpionul s-a dovedit a fi cel mai fidel.

Bineînțeles că nu este o regulă ca toți nativii născuți sub aceste semne zodiacale să ajungă să își înșele partenerii de viață, însă astrologii sunt de părere că aceștia sunt mai predispuși. Iar o privire mai atentă în stele ne poate ajuta să înțelegem mai bine de ce, spun cei de la your tango.

Balanța

Balanțelor le place la nebunie să flirteze și poate tocmai din acest motiv mulți oameni ezită să intre în relații cu ei. Nativii aceste zodii își pierd cu ușurință concentrarea, motiv pentru care pot fi interesați și de alți parteneri. Deși ai crede că flirtul se va opri odată ce Balanța se află într-o relație dedicată, nu se întâmplă. Și chiar dacă de obicei este inofensiv, uneori are tendința de a merge mult prea departe. A fi deschis și a face noi conexiuni face parte din viața lui, însă atunci când vine vorba de a-și ascunde infidelitatea este un adevărat maestru.

Gemeni

Gemenii sunt cosiderați cei mai infideli nativi ai zodiacului. Aceștia dau dovadă de infidelitate în toate relațiile pe care le au și asta pentru că au capacitatea de a iubi și de a fi atrași de mai multe persoane în același timp. Potrivit astrologilor, a cere unui geamăn să fie fidel este la fel cum i-ai spune soarelui să nu mai strălucească pe cer. Predispoziția lor spre infidelitate vine din faptul că sunt niște nativi pasionali. Se îndrăgostesc foarte repede, însă devin la fel de repede dezinteresați.

Capricorn

Nativii în zodia Capricornului sunt foarte exigenți și pretențioși. Își doresc din partea partenerului stabilitate, ajutor, fericire, dar și să îi ofere un oarecare statut. Tocmai din aceste motive există riscul ca la un moment dat să și calce strâmb și asta pentru că nu poate găsi toate calitățile pe care și le dorește la un singur partener.

Care sunt cei mai fideli nativi

La polul opus, astrologii susțin că sunt și zodii care sunt mai puțin predispuse să își înșele partenerul de viață. Scorpionii, Taurii și Racii sunt printre nativii cei mai fideli ai zodiacului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter