Ce își dorește de fapt fiecare zodie de la o relație, dar îi este rușine să recunoască

De Unica.ro, pe
În relații, fiecare partener are așteptările sale - mai mult sau mai puțin realizabile. Ce își dorește însă fiecare persoană în funcție de zodie?

Discuțiile sincere și compromisurile rezonabile sunt cheia relațiilor sănătoase. Uneori, oamenilor le vine dificil să spună exact ceea ce își doresc. Dacă vrei să ai totuși un punct de plecare când vine vorba de a înțelege ce își dorește partenerul, aici vei găsi ce așteptări are fiecare zodie de la o relație. Iată ce vrea fiecare zodie de la partener, conform Times of India:

Vărsător

Vărsătorilor le place să învețe și să crească pe tot parcursul vieții. Nu se sfiesc să spună „da” provocărilor, tocmai de aceea au nevoie de un partener care să le ofere suficient spațiu și libertate pentru a-și urma visele.

Berbec

Fiind firi pasionale, berbecii pot părea prea… intenși, sau chiar încăpățânați. Pentru ei, este important ca partenerul să rămână loial chiar și atunci când au aceste izbucniri înflăcărate.

Rac

Nativii din zodia rac au sufletele extrem de sensibile. Se îndrăgostesc repede și își pot imagina ușor un viitor alături de persoana iubită. Cel mai mult își doresc ca persoana de lângă să țină la fel de mult la ei cum țin ei la ea.

Capricorn

Pentru capricorni, bucuria vine din lucrurile altruiste, cum ar fi atunci când își ajută partenerul să își atingă scopurile. Tocmai de aceea, este important ca partenerul să le aprecieze așa cum se cuvine ajutorul și sfaturile.

Gemeni

Gemenii sunt adeseori haotici și cu greu reușesc să își exprime sentimentele și gândurile. Uneori, ei au o parte ascunsă, întunecată, iar din acest motiv tot ceea ce își doresc de la un partener este să îi iubească în pofida întunericului.

Leu

Persoanele din zodia leu pot fi încrezătoare și chiar arogante. De regulă, nu au nevoie de nimeni. Când totuși găsesc pe cineva, ei își doresc ca acea persoană să îi considere la fel de extraordinari cum se văd ei pe sine.

Balanță

Există un lucru pe care nativii balanță îl au în comun: ei vor armonie și echilibru în relație. Dar chiar și în relațiile armonioase, balanțele vor să se asigure că partenerul este cel puțin la fel de investit în relație cum sunt și ele, fără a avea vreun motiv ascuns.

Pești

Peștii sunt persoane sensibile, altruiste, pline de optimism. Se îndrăgostesc ușor, fără prea multe ezitări. Ei își doresc să găsească persoana alături de care să își petreacă restul vieții, nimic mai mult.

Săgetător

Aventuroși și jucăuși, săgetătorii nu vor să fie ținuți în frâu de nimeni și nimic. Au nevoie de un partener care poate ține pasul cu ei, care să nu caute să îi țină în loc și care știe să se distreze.

Scorpion

Oamenii din această zodie sunt misterioși și definiți de pasiune. Când își aleg partenerul, sunt foarte selectivi. Dar chiar și așa, vor avea dubii cu privire la cât de încredere este acesta. Îi ajută mult dacă partenerul le demonstrează că este demn de încrederea lor.

Taur

Echilibrul de putere este foarte important pentru tauri. Ei vor pe cineva care îi apreciază la fel de mult cum ei apreciază acea persoană. Deși au multe standarde, un respect și admirație mutuale sunt cheia pentru o relație fericită.

Fecioară

Fecioarele sunt critice atât cu ele, cât și cu cei din jur. Durează destul de mult pentru ca ele să lase garda jos. Iar când acest lucru se întâmplă, ele vor să știe că partenerul le apreciază cu bune și cu rele.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter