Lună plină martie 2022, în zodia Fecioarei. Ce se întâmplă cu zodiile de Luna Plină din 18 martie 2022

De Unica.ro, pe

Luna plină în zodia Fecioară reprezintă oportunitatea perfectă pentru reflecție. Ai răbdare cu tine și ascultă-ți instinctul pentru că este momentul ideal pentru a realiza ce-ți lipsește.

Lună plină martie 2022, în zodia Fecioarei. Ce se întâmplă cu zodiile de Luna Plină din 18 martie 2022

În astrologie, Luna este indicele impulsurilor emoționale și sentimentelor spontane ale oamenilor. Aflată în zodia Fecioară, luna plină ne încurajează să-i servim pe ceilalți adesea în moduri în care ne-am dori să fim la rândul nostru tratați.

Taur

Dragostea plutește în aer pentru Tauri. Dacă ești singură, fii îndrăzneață, fă primul pas către o nouă relație. Dacă ești într-o relație, planifică o seară romantică în doi cu partenerul. Pentru a face loc fericirii, trebuie să fii dispusă să renunți la sentimentele care te țin în loc, la dezamăgiri, frustrări, la iubirile neîmplinite.

Gemeni

Fă un pas înapoi, ziua asta este despre tine. Aruncă o privire mai atentă în interior. Acordă mai mult timp activităților care-ți aduc bucurie; fă mișcare, acasă sau în aer liber; citește sau scrie; gătește o nouă rețetă; fugi un weekend la munte sau la mare. Dă-ți un refresh pentru a reveni mult mai echilibrată și puternică la taskurile zilnice.

Rac

Luna plină s-ar putea să te izoleze și, știi ceva? Nu-i nimic în neregulă cu asta! Meditează, practică yoga, fă o baie fierbinte. Orice metodă de relaxare și reconectare cu propria persoană este esențială pentru starea ta de bine.

Leu

Luna plină din Fecioară este ocazia perfectă pentru a te reorganiza. Folosește acest timp pentru a-ți pune finanțele la punct. Cine știe, dacă te încadrezi în bugetul propus, vara asta s-ar putea să ai parte de o vacanță pe cinste.

Fecioară

Râvnești apreciere și afecțiune din partea familiei și a grupului de prieteni. Nu vrei gesturi grandioase, ci doar un semn că ceea ce faci n-a trecut neremarcat. Odată remarcată, te vei simți mai bine. Ca alternativă, fă o listă a tuturor calităților tale demne de apreciere… iubirea începe cu tine!

Balanță

Atenție la neatenție! Resentimentele și frustrările îți vor fi accentuate de această lună plină, care te va îndemna să stârnești conflicte pe care mai bine le-ai evita. Respiră adânc, analizează-ți emoțiile prin filtrul rațiunii, astfel încât să nu regreți vreo ieșire nervoasă.

Scorpion

Fii mai reținută când dai sfaturi. Nu este vorba despre ceea ce spui, ci despre cum o spui. Ascultă-ți interlocutorul până la final înainte să-l consiliezi. Apoi alege-ți cuvintele cu grijă! Încurajează-l să-și asculte instinctul în loc să-i spui ce ai face tu în situația lui.

Săgetător

Ai muncit mai mult decât de obicei în ultima vreme? Înainte să te plângi, ia în considerare beneficiile acestei explozii de energie. Ești mai aproape de obiectivele tale? Te simți mai energică? Iubești ceea ce faci? Dacă da, ține-o tot așa! Dacă nu, ia o bine-meritată pauză!

Capricorn

Te-ai săturat de aceeași rutină? Nicio problemă, sunt sigură că de mult timp îți doreai să faci o escapadă la munte sau la mare, să începi un nou serial, să cânți la un instrument, să iei lecții de dans sau box, etc. Opțiunile sunt infinite!

Vărsător

S-ar putea să-ți fie testate limitele. Fii atentă la ceea ce simți și retrage-te în momentul în care bănuiești că-ți vei ieși din fire. Respiră adânc și revin-o asupra a ceea ce te-a deranjat cu răbdare și calm.

Pești

Deschide-ți inima, fii romantică și prietenoasă dacă așa simți, trimite acel mesaj drăguț, oferă acel cadou sentimental. Probabil vei vrea să ți se răspundă cu aceeași monedă, așa că nu te teme să le arăți oamenilor cum vrei să fii tratată!

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter