Horoscop dragoste, aprilie 2020: Venus în zodia Gemeni: iubire la superlativ sau superficialitate absolută?

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 15:43
Încă din primele zile ale lunii, mai exact din data de 3 aprilie 2020, Venus părăsește semnul său de domiciliu, Taur, și își face intrarea în zodia Gemeni.

Venus va tranzita zodia Gemeni până pe data de 7 august 2020, un tranzit foarte lung pentru această planetă, și asta pentru că în perioada 13 mai – 25 iunie, Venus va retrograda în zodia Gemeni.

Influența lui Venus în Gemeni în dragoste

Venus, Micul Benefic din astrologie, este planeta iubirii, a armoniei și a banilor, iar în perioada în care tranzitează zodia Gemeni aceasta se simte foarte bine, este puternică și își manifestă chiar ușor exagerat calitățile. Partea bună este că Venus va face doar aspecte majore benefice cu celelalte planete de pe bolta cerească și ne va influența pozitiv. Cele mai impactate zodii sunt Taurul, Gemenii și Balanța.

Venus în Gemeni: pentru cei singuri

Astfel, în perioada sa de tranzit în mers direct ne putem aștepta să fim mult mai dornici de flirt, de cucerit prin dialog și vorbe mărețe, cu atât mai mult în mediul online, având în vedere contextul social actual. De asemenea, vom face declarații de dragoste, vom fi tentați să facem promisiuni mărețe și să ne îndrăgostim de ceea ce auzim, însă având în vedere că zodia Gemeni este o zodie caracterizată de superficialitate, mare atenție ca nu cumva să vă lăsați luați de val. Venus în Gemeni susține dragostea la prima vedere, însă asemenea unui foc de paie. Pe cât de repede te îndrăgostești, pe atât de repede va trece. Pe de altă parte, putem fi atrași de parteneri cu care să dezvoltăm relații profitabile, mai ales din punct de vedere financar.

Citește și – Lună Nouă în Berbec aduce Vindecare prin Înțelepciune și Spiritualitate

Venus în Gemeni: pentru cei aflați într-o relație

Venus în Gemeni susține foarte mult comunicarea în cuplu și, prin dialog deschis și sincer, se pot lămuri multe aspecte în relații, se poate ajunge la echilibru și armonie. Totodată, nu este exclus ca unii nativi să afle niște adevăruri necesare sau unele cuvinte să se spună într-un mod destul de direct și usturător. Atenție! Vor fi nativi (în funcție de aspectele din harta natală) care vor fi tentați să calce strâmb, să fie infideli, însă relațiile extraconjugale vor fi taxate luna viitorare.

Venus în Gemeni – influența financiară

Venus în Gemeni este destul de cheltuitoare și atrasă de lux, iubește să cheltuie bani pe distracții, pe plăceri personale, însă având în vedere contextul social actual al crizei de coronavirus și, în plus, retrogradarea planetei prin același semn zodiacal de luna viitoare, vă sfătuiesc să fiți chibzuiți și foarte calculați, chiar să începeți să economisiți bani. Venus în Gemeni poate veni cu idei foarte bune despre cum să facem bani în această perioadă, în special folosindu-ne de talentele în comunicare și de zona online. Posibil ca și în sectorul academic să se găsească soluții favorabile pentru a se depăși criza prin care trece sistemul de învățământ ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Venus în Gemeni – influența pentru toate zodiile

Venus în Gemeni formează un aspect armonios încă de la început întocmai cu Marele Învățător, Saturn, care a intrat în zodia Vărsător. Acest fapt ne va ajuta foarte mult pe toate planurile, în special în sectorul sentimental și financiar. Relațiile vor avea ocazia să se consolideze prin comunicare, vom deveni mult mai responsabili și statornici în acest sector de viață și mulți nativi vor avea șansa de a se maturiza în dragoste sau de a-și atinge punctul de maturitate în sentimente. Totodată, financiar avem șansa ca investițiile pe care le facem să fie profitabile în timp și vom fi limitați de însuși Saturn în cheltuieli, vom învăța cumpătarea. Zodii impactate puternic: Taur, Gemeni, Balanță, Capricorn, Vărsător.

În perioada de Paște (aspectul exact se formează pe data de 18 aprilie), Venus din Gemeni va face un aspect armonios cu Mercur din Berbec. Ei bine, iată perioada în care vom simți mai multr ca niciodată nevoia de socializare, nevoia de comunicare și interacțune cu cei din jur, nevoia de a avea pe cineva aproape cu care să vorbim, să povestim. Conversațiile lungi și interminabile, declarațiile de dragoste, cuvintele mărețe vor fi aperitivul sărbătorilor pascale. Având în vedere că Mercur este guvernatoarea zodiei Gemeni, flirturile nu vor da greș și vom seduce din vorbe cu mare ușurință. Pe de altă parte, Mercur din Berbec poate aduce o doză de impulsivitate în dialog și fie ne ia gura pe dinainte și spunem ce avem în cap fără să gândim, fie ne declarăm sentimentele spontan fără să cântărim cu adevărat ce simțim. Din punct de vedere financiar, negociem impecabil, avem putere de convingere și putem face bani din comerț și predare. Zodii impactate puternic: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță.

Citește și –  Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Venus în Gemeni – cum influențează fiecare zodie în parte

Mai jos voi defini acele sectoare de viață în care se va face simțit tranzitul lui Venus prin Gemeni și în care, de la caz la caz, se vor aplica previziunile de mai sus, inclusiv aspectele armonioase cu Saturn și Mercur de la începutul, respectiv jumătatea lunii.  Citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Berbec

Va fi impactat sectorul comunicării: rezolvări ale unor situații prin dialog, înțelegere cu cei apropiați, noi relații și legături stabilite în online, profitabile pentru planurile și proiectele de viitor ale nativilor. Negocieri profitabile, soluții avantajoase și idei foarte bune, care pot veni mai ales de Paște.

Taur

Venus, guvernatoarea lor, prin Gemeni va impacta sectorul financiar: posibilități de creștere a veniturilor, în special din activități online sau tehnice, un pas înainte în carieră, atingerea obiectivelor profesionale prin dialog, negociere, mediul online. Schitarea unor datorii din trecut, reluarea unor dialoguri din trecut. Bună cooperare și înțelegere cu cei din jur.

Gemeni

Tranzitul lui Venus se va petrece în semnul lor, iar cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă foarte benefică în dragoste, în modul de relaționare cu prietenii și mulți nativi vor fi susținuți în începerea unor cursuri online, fie de dezvoltare personală, fie profesională. Relații cu străinătatea benefice. Idei ingenioase despre planurile și proiectele de viitor.

Rac

Va fi impactat sectorul trecutului, al izolării și subconștientului: posibilitatea de a se vindeca după o suferință fizică sau psihică, inclusiv sentimentală. Posibil ca un partener din trecut să revină în viața nativilor. Îmbunătățirea imaginii profesionale. Posibilități de avansare în carieră cu creșterea veniturilor. Chibzuință în administrarea resurselor financiare pe termen lung.

Leu

Venus în Gemeni va impacta sectorul prietenilor și al planurilor de viitor: relații bune în cercul de prieteni, împăcări, înțelegeri, negocieri avantajoase privind niște proiecte, noi credințe și filozofii de viață, posibil înclinație către spiritualitate. Cei singuri pot înecepe o relație de lungă durată cu cineva din anturaj sau cunoscut prin intermediul prietenilor, prin mediul online.

Fecioară

Va fi impactat sectorul carierei: provocări profesionale cu impact pozitiv pe termen lung, dialog, negociere cu șefii, noi oportunități legate de profesie, sarcini și atribuții menite să maturizeze și să responsabilizeze. Idei despre cum să-și îmbunătățesacă situația financiară prin moșteniri, credite, investiții. Se cere mai multă responsabilitate la capitolul sănătate, odihnă.

Balanță

Impactul lui Venus, guvernatoarea lor, în Gemeni va fi în sectorul filozofiilor și principiilor de viață, al străinătății: noi principii legate de raportarea la iubire, la relație, mai multă responsabilizare și maturitate în relații. Posibil ca cei care au relații extraconjugale sau aventuri să renunțe la ele, să-și schimbe viziunea. Cei singuri pot începe o nouă relație sau, cel puțin, pot cunoaște pe cineva în preajma Paștelui. Atracție față de persoane inteligente, cu care să aibă ce discuta, poasibil chiar de altă naționalitate, cultură.

Scorpion

Venus în Gemeni activează sectorul financiar și al intimității: posibile câștiguri din moșteniri, litigii, partaje, tranzacții cu bunuri de patrimoniu, dialoguri tensionate pe tema banilor în cuplu, în familie, dar și soluții. Pasiune în intimitate, reaprinderea dorinței în cuplu, dialoguri legate de muncă, bune negocieri, idei inspirate pentru îndeplinirea sarcinilor colective, vești legate de sănătate.

Săgetător

Venus în Gemeni va activa sectorul relațiilor și al parteneriatelor: bune înțelegere și cooperare în cuplu, în căsnicii, armonizarea relațiilor, atât sentimentale, cât și profesionale. Negocieri favorabile. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, mai ales în preajma Paștelui. Declarații de dragoste intense, promisiuni și flirturi în online.

Capricorn

Va fi impactat sectorul muncii și al sănătății: provocări și responsabilizări profesionale, maturitate în administrarea finanțelor, șansa de a-și crește veniturile, ocazia de a-și îndeplini cu mai multă seriozitate, dar și ușurință sarcinile. Tensiuni în familie și cel mai probabil în legătură cu munca nativilor. Cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja. Atenție mai multă la sănătate!Fără excese!

Vărsător

Impactul tranzitului lui Venus prin Gemeni va fi în sectorul iubirii și al creativității: șanse mari de consolidare a poveștilor de dragoste, de a duce relația la alt nivel, fertilitate, atât în idei, cât și în dragoste, șansa de a deveni părinți în cazul celor care-și doresc. Comunicare foarte bună în cuplu și cu cei din jur, tendință către flirt și aventură, idei ingenioase despre punerea în lumină a unui talent, pasiune. Cei singuri se pot cupla, pot cunoaște pe cineva în special în preajma Paștelui.

Pești

Venus în Gemeni va afecta sectorul familiei și al locuinței: posibile tensiuni în dialogul cu cei dragi, neînțelegeri cu părinții, dar care au șansa de a se rezolva prin dizolvarea trecutului, prin iertare și acceptarea unor situații din copilărie. Vindecare emoțională și spirituală. Ajutor de la părinți. Idei de creștere financiară. Mai multă grijă acordată sănătății

Text de Astrolog Mădălina Manole

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter