Ce aventură sexuală ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:53

Ai vrea să ieşi din rutină şi să încerci ceva cu totul nou în materie de sex? Zodia ta îţi spune ce aventură sexuală ţi se potriveşte şi cum să o pui în practică!

Berbec

Sex cu un bărbat mai tânăr. La câtă energie ai, la un moment dat vei constata că bărbaţii de vârsta ta nu te mai satisfac. Chiar dacă nu este partenerul de viaţă potrivit pentru tine, un bărbat mai tânăr cu 10-15 ani va fi ideal pentru o relaţie scurtă, bazată pe sex pasional, sau chiar pentru o aventură de o noapte. Întodeauna ai ceva de învăţat de la cei mai tineri!

Taur

Sex într-un loc public. Taurul iubeşte rutina şi se simte cle mai bine în locurile familiare, inclusiv când e vorba de sex. Ca să trăieşti cu adevărat o aventură trebuie să ieşi din zona ta de confort, la propriu. Şocul nu va fi foarte mare dacă păstrezi partenerul, dar schimbi locul acţiunii. Încearcă toaleta unui local sau plaja ta preferată.

Gemeni

Sex cu o femeie. La cât de sociabilă eşti, cu siguranţă ai flirtat cel puţin o dată cu o femeie. De ce să nu duci jocul mai departe? Asta nu înseamna că eşti lesbiană şi nici măcar bisexuală. Pur şi simplu, este o aventură pe care trebuie să o trăieşti măcar o dată în viaţă. Dacă ai un iubit, de ce să nu îl inviţi şi pe el?

Rac

Sex cu un bărbat mai în vârstă. Recunoaşte că te-au atras mereu figurile parterne, protectoare. A venit timpul să-ţi pui în practică fanteziile şi să încerci sexul cu un bărbat mai în vârstă. Vei vedea că, deşi poate fi mai conservator în pat, ştie să satisfacă o femeie mult mai bine decât cei de vârsta ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter