Video: 5 coafuri sexy pentru părul lung

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Câte probleme îţi faci de fiecare dată când eşti anunţată pe ultima sută de metri că trebuie să mergi la un party și nu ai timp să treci pe la salon?
Sau cât de tare te enervează dimineaţa în care te trezeşti şi părul nu vrea să se aşeze deloc? Sau de câte ori nu ţi-ai dorit o coafură aparent complicată, dar care să se realizeze în doi timpi şi trei mişcări. Trebuie să-ţi spun că există soluţii pentru problemele tale, ba chiar unele deosebit de frumoase și uşor de făcut.

1. Eşti romantică? Lasă-ţi părul să spună asta despre tine!

Modelul ce urmează a fi prezentat se pretează atât în ocazii speciale sau, pur şi simplu, poate fi un stil pe care să-l urmezi zi de zi. Nu este nimic greu sau care să necesite foarte mult timp. Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi câteva agrafe simple.

2. Un stil vintage care să dea rafinament părului tău

Foarte important atunci când vrei să mergi pe acest model este să ai grijă de partea din faţă a coafurii. De această zonă depinde reuşita imaginii tale. De asemenea, şi în acest caz vei avea nevoie de acrafe, dar și de un elastic şi un clips.

3. Cocul franţuzesc, foarte apreciat de vedetele din toată lumea

Genul acesta de coafură nu o să fie niciodată demodat. Sigur, o dată cu trecerea timpului şi cu apariţia diferitelor tendinţe sau accesorii, el poate fi stilizat, Însa baza, practic, va ramâne aceeaşi. Bunăoară, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Sharon Stone sunt numai o parte dintre starurile care adoră să apeleze la o astfel de coafură. Simplu de făcut, acest gen de coafură poate fi folosit în orice ocazie.

4. Fundă de păr îmbogatita de un accesoriu strălucitor

Sigur, accesoriu poate fi ales de fiecare dintre noi în funcţie de gusturile pe care le avem. Însă, în principiu, aceasta este coafură sofisticată ca şi imagine, dar extrem de uşor de realizat. Bunăoară, iată cum un simplu stil „coadă de cal” se poate transforma într-o coafură demnă de o regină.

5. Împletitura coadă de peşte dă lovitura în vara aceasta

Nu ştiu dacă ţi-ai dat seama, însa această vară va sta, clar, sub semnul acestui stil. Chiar dacă, la prima vedere, pare foarte complicat, realitatea este total alta. Categorics succesul acestui stil este dat şi de flexibilitatea lui. Poate fi purtat atât într-un outfit clasic, cât şi într-unul modern, într-un stil elegant sau, dimpotrivă, sport.


Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter