VIDEO Beauty zone: Află cum să obţii un ten luminos şi fără pete cu mezoterapia virtuală cu oxigen!

De Diana Sorescu, pe

Află de la specialiştii Keiko cum să obţii un ten luminos, o piele elastică, fără pete şi riduri, printr-o terapie de ultimă generaţie: mezoterapia virtuală cu Oxy 2!

Mezoterapia virtuală pentru ten

Special pentru voi vom lansa un serial de beauty cu cele mai noi terapii şi proceduri din toate domeniile, de la frumuseţea pielii la păr, unghii şi tratamente corporale. Începem cu un prim episod dedicat tenului!
Ai probleme cu pielea lăsată, cu ridurile, tenul tău e lipsit de vitalitate şi nehidratat? Atunci cu siguranţă trebuie să încerci mezoterapia virtuală cu oxigen hiperbaric, un procedeu ce constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, ce au efecte vizibile instant!
VIDEO Beauty zone: Află cum să obţii un ten luminos şi fără pete cu mezoterapia virtuală cu oxigen!
Tratamentul de mezoterapie virtuală combină în cadrul aceleiaşi şedinţe două terapii puternice: electroporaţia – care măreşte porii de până la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, şi electroforeza – o metodă prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Fenomenul de electroporaţie este generat prin impulsuri electrice atent controlate. Se obţine astfel o mărire a porilor membranei celulare şi o permeabilizare a membranei. Procedeul de electroporaţie este non-invaziv şi reversibil – când acţiunea electroporaţiei încetează, membrana celulară îşi revine la stadiul normal.
VIDEO Beauty zone: Află cum să obţii un ten luminos şi fără pete cu mezoterapia virtuală cu oxigen!

Electroforeza este acţiunea prin care ingredientele active din cocteilul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii pentru a asigura un maxim de rezultate.

Urmăreşte video de mai jos şi vezi care sunt efectele acestei terapii! Convinge-te singură!

Mulţumim saloanelor Keiko!

Foto, video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter