Tutorial video: 5 modele originale de manichiură. Vezi cum se fac!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 13:24

Te-ai plictisit de manichiura banală pe care o porţi în fiecare zi? Încearcă aceste 5 idei originale şi cu siguranţă nu vei trece neobservată. Vezi cum se face manichiura ombre, curcubeu sau cu ziar!

Manichiura color block

Ai nevoie de mai multe oje în culori diferite şi o rolă de scoci. Aplică mai întâi prima culoare, las-o să se usuce, apoi lipeşte scociul pe anumite porţiuni şi aplică a doua culoare. Poţi folosi culori contrastante sau nuanţe diferite ale aceleiaşi culori. Rezultatul va fi oricum original.
Urmăreşte clipul de mai jos şi vezi care sunt posibilităţile!

Manichiura curcubeu

Acest model este mai complicat, dar merită să-l încerci măcar o dată. Ai nevoie de un pahar cu apă, mai multe oje colorate, o rolă de scoci, o scobitoare şi… multă răbdare. Se pun picături de ojă în paharul cu apă, apoi se bagă unghia înăuntru. Aceasta este explicaţi în mare, pentru că procesul e destul de complicat. Urmăreşte clipul pentru a vedea exact cum se face.
Poze: 15 modele de manichiură simple, dar de efect

Manichiura ombre

Din nou vei avea nevoie de răbdare. Manichiura ombre se obţine cu ajutorul a două lacuri de unghii în culori diferite şi al unui burete. Mai întâi aplici culoarea de bază, apoi cu buretele înmuiat uşor în a doua culoare tamponezi cu grijă vârful unghiei. Vezi întreg procesul în clipul de mai jos.

Manichiura stropita

Originală şi uşor de făcut! Pentru această manichiură ai nevoie de un pai sau un pix „dezasamblat”. Aplică mai întâi culoarea de bază, apoi înmoaie vârful paiului în ojă de o altă culoare şi suflă prin capătul celălalt.
Manichiura de toamnă: Află care sunt cele mai trendy nuanţe

Manichiura ziar

Foarte original şi acest model. Ai nevoie de o ojă într-o culoare deschisă, un ziar şi puţin alcool. Aplică lacul de unghii, înmoaie unghia în alcool, apoi lipeşte pe ea o bucată de ziar şi ţine-o strâns câteva secunde. Literele vor rămâne pe unghie.
Sfaturi eficiente pentru o manichiură perfectă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter