Tutorial video: Cum să-ţi faci singură o manichiură french ca la salon

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 15:17

Manichiura french se potriveşte la orice ocazie şi dă mâinilor un aspect îngrijit, elegant. Din păcate, e cam greu de făcut şi doar la salon iese perfect. Noi îţi arătăm cum poţi să o realizezi singură, acasă.

Manichiura french este greu de realizat dacă nu ai mâinile pricepute şi sigure ale unei manichiuriste cu experienţă, motiv pentru care suntem nevoite să mergem la salon de câte ori ne dorim o astfel de manichiură elegantă şi frumoasă.
Din fericire, există un truc care te poate ajuta să-ţi faci unghiile french la tine acasă. Nu trebuie să ai experienţă şi nici foarte multă îndemânare.
Video: Cum să-ţi faci singură manichiura pepene
Ai nevoie de locuri de unghii – alb şi incolor sau pastelat, după preferinţe – puţină acetonă şi o pensulă plată. Poate fi o pensulă pentru machiaj din cele folosite la aplicarea fardului de pleoape sau o pesnulă pentru desen, important este să fie plată sau cu vârful drept.
Nu trebuie decât să-ţi vopseşti vârfurile unghiilor cu oja albă – nu ai nevoie de o linie dreaptă – după care vei reveni la fiecare unghie pentru a şterge excesul de ojă cu pensula înmuiată în acetonă. Este mult mai simplu decât să te chinui să trasezi o linie dreaptă sau să foloseşti benzi adezive.
Frumuseţe: Sfaturi eficiente pentru o manichiură perfectă
Urmăreşte în acest clip video întregul proces!

Vezi şi: Cum se poartă manichiura french în toamna 2018. VIDEO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter