Trusa de beauty: 9 produse must have la toamnă

De Diana Sorescu, pe

Numărăm zilele până când, din punct de vedere calendaristic, va fi toamnă oficial. Aşa că e cazul să ne umplem trusa de beauty cu produse cosmetice noi, care ne vor fi de ajutor!

Trusa de beauty

După o vară în care ne-am lăsat răsfăţate de soare, tenul nostru are mare nevoie de hidratare şi o protecţie suplimentară. Gama Olay Regenerist 3 Point promite o piele mai fermă, mai tonifiată şi strălucitoare în doar 5 zile! Este vorba despre produse de lux la un preţ convenabil, cosmetice cu o formulă super-concentrată ce hidratează intens şi regerează progresiv straturile superioare ale pielii.

Pentru un ten perfect o să mai avem nevoie de un corector, un produs special care ascunde imperfecţiunile şi maschează petele, şi o pudră compactă, ambele de la Oriflame, gama Beauty Studio Artist.

Şi dacă vara am renunţat cât mai mult la machiaj, haideţi să întâmpinăm toamna cu o privire voluptoasă! Rimmel London ne propune o mascara inedită, 2 în 1, cu 2 periuţe speciale: una pentru un machiaj diafan de zi, şi una pentru gene lungi şi expresive, potrivite unui machiaj de seară.

Plusăm cu o ojă sidefată Orly, un ruj burgundy Revlon, un ser regenerator Wella pentru părul care a fost atât de intens expus la soare şi un strop de aromă! Noi am ales Thierry Mugler Womanity, un parfum fabulos pe care îl poţi achiziţiona de pe shop.unica.ro!

Recomandări:

1.    Mascara de la Rimmel London, Glam Eyes day2night, 33.5 ron
2.    Ojă Orly, 50 ron
3.    Ruj Revlon, 27 ron, de pe produsecosmetice.ro4.    Corector Beauty Studio Artist by Oriflame, 30 ron
5.    Ser Wella Enrich Repair, preţ la cerere
6.    Parfum Thierry Mugler Womanity, 50 ml, 268 ron
7.    Pudră compactă Beauty Studio Artist by Oriflame, 50 ron
8.    Ser Olay Regenerist 3 Point, 95 ron
9.    Cremă Olay Regenerist 3 Point, 85 ron

Trusa de beauty: 9 produse must have la toamnă

Foto: PR, shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter