Ce tratamente de înfrumuseţare poţi încerca la un salon de beauty

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 15:49

Am vizitat un salon de înfrumuseţare pentru a vedea ce tratamente noi din sfera de beauty au mai apărut şi cum ne putem răsfăţa. Iată totul despre foarfeca caldă, apa purificată şi beneficiile unor tratamente de slăbit instant.

Tratamente de înfrumuseţare cu apă purificată şi foarfeca caldă

Pentru a începe ziua cu relaxare şi sănătate, avem nevoie de purificare, trup şi suflet. Spălarea părului cu apă purificată îndepărtează orice urmă de produse de styling, praf, substanţe toxice din aer şi lasă firul de păr să respire, gata pentru răsfăţ total.
A urmat tunsoarea cu foarfeca caldă, un instrument de înfrumuseţare care are efecte benefice asupra structurii firului de păr, încetinind deteriorarea vârfurilor şi despicarea lor în timp.
Aşa cum explică hair stylist-ul Alex, foarfeca caldă lipeşte vârfurile firului de păr şi le sigilează pe o perioadă de până la 5 luni, în funcţie de cât de tare este agresat părul în această perioadă.

Citeşte şi Operaţii estetice: Mihaela Drafta, de vorbă cu dr. Florin Juravle

Tratamente de slăbit în centimetri instant cu electrozi

După o sesiune de make-up profesionist, tunsoarea proaspătă cu foarfeca caldă şi relaxarea unui păr spălat cu apă purificată, trecem la tratamentele de slăbit şi tonifiere a pielii.
Prima etapă este cea de diagnostic corporal pe un cântar special, care arată nu numai greutatea în kilograme, ci şi indexul de masă corporală, cantitatea de grăsime pură din fiecare parte a corpului şi greutatea ideală recomandată.
După diagnosticare şi alegerea unui anumit tip de tratament corporal, se utilizează aparatul de biostimulare cu electrozi.
Impulsurile electrice ale acestora se aseamănă cu un masaj viguros, prin care pielea devine instant mai netedă, mai fermă şi se pierd centimetri într-o singură şedinţă.
Deşi nu este recomandat anumitor categorii de persoane, cum ar fi gravidelor, celor cu afecţiuni cardiace sau alte probleme mai grave de sănătate, biostimularea cu electrozi nu produce febră musculară şi are mai mutle efecte benefice, în funcţie de programul ales.
Biostimularea activează arderea grăsimilor, stimulează circulaţia sângelui, stimulează circulaţia limfatică, stimulează producerea de colagen şi elastină în piele şi reduce celulita.

Citeşte mai departe şi vezi ce alte tratamente se pot face într-un salon de înfrumuseţare, atât pentru corp, cât şi tratamente faciale, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter